Ääntä eristävä kivikori - maisemoinnin mahtitekijä!

Päivämäärä: 19.4.2011

Soundblock on tehokkaasti ääntä eristävä kivikoriratkaisu. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teiden varsille liikennemelua eristäviin rakennelmiin. Korin ydin täytetään hiekalla ja uloin kerros naamioidaan kiviaineksella, jonka ansiosta seinä mukautuu kauniisti maisemaan.

Liikenteen melulle ominaiset matalat ääniaallot vaativat usein valtavia maavalleja tai muita massiivirakenteita melun vaimentamiseksi. Soundblock kivikori tarjoaa toimivan ratkaisun. Korin hiekkaydin heikentää tehokkaasti ääniaaltojen etenemistä ja heijastaa osan ääniaalloista takaisin. Siksi se sopii erinomaisesti äänivalliksi tienvarsiin sekä kokonsa puolesta paikkoihin, jossa tilaa on vähemmän.

Soundblock muuri koostuu hitsatusta metalliverkkokorista, joka on jaettu kolmeen lokeroon. Keskimmäiseen koriin asennetaan hiekalla tai muulla hienojakoisella maa-aineksella täytettävä täyttöpussi, ja uloimmat sekä päällimmäinen kerros täytetään kivillä.

Helposti ja nopeasti asennettava Soundblock-aita on kustannustehokas ja kestävyytensä ansiosta edullinen myös ympäristön kannalta. Keksintö lanseerattiin viime vuonna Saksassa, Belgiassa ja Hollannissa ja kokemukset Keski-Euroopasta ovat olleet erittäin hyviä.

Kori on valmistettu alusinkitystä teräksestä, joka kestää kolme kertaa pidempään kuin tavallinen sinkitty teräs. Hitsattuna se pysyy ryhdikkäänä vuosikymmeniä ilman juuri minkäänlaista huoltoa. Soundblock voidaan myös maisemoida upeaksi viheraidaksi, joka vain komistuu vuosien varrella köynnösten kiivetessä koko aidan korkeudelle.

Lataa tästä tuote-esite

 

Lisätietoja:

Cronvall Oy Jarno Kauhanen tuotepäällikkö, [email protected], puh. 040 822 3056 tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän