3M™ Thinsulate™ -ikkunakalvo

Päivämäärä: 1.10.2018

3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on kustannustehokas vaihtoehto, jolla voit päivittää ikkunasi energiatehokkaammiksi ja säilyttää sisätilalämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden.
 
Ilmastointi
3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän, ilmastoidun ilman sisällä kesällä – sää pysyköön siis ulkona, minne se kuuluukin, kaikkina vuodenaikoina. Kalvo auttaa vähentämään lämmönvaihteluita rakennuksissasi ja parantaa sinun ja vuokralaistesi yleismukavuutta.
 
Lisää tehokkuutta 
Arviolta 34 % liikerakennusten lämmitys- ja viilennystarpeesta johtuu ikkunoista. Hallitse energiakulujasi murto-osalla ikkunoiden vaihtokustannuksista. 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on matalaemissiivinen eli Low-E-ikkunakalvo, joka parantaa yksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kaksiruutuista ikkunaa ja tyypillisen kaksiruutuisen ikkunan eristysarvoa lähelle kolmiruutuista ikkunaa.
 
Pidä yllä ulkonäköä 
3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on asennettu historiallisiin rakennuksiin kestävyyden ja mukavuuden parantamiseksi ja haalistumissuojan tarjoamiseksi niin, että ikkunat ja niiden ulkonäkö säilyvät ennallaan. 3M Thinsulate Climate Control -ikkunakalvo on näkymätön kalvo, joka asennetaan ammattimaisesti lasin pintaan. Kalvolla on neutraali ulkonäkö, joka ei merkittävästi muuta ikkunoiden ilmettä – sisältä eikä ulkoa.

Referenssihankkeet Suomen 3M Oy

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Biokeskus 3:n viilennys ja ikkunakalvot

Helsinki

Viikin kampuksella sijaitsevan Biokeskus 3:n toimistoista osa kuumeni aurinko...

Helsingin Tuomiokirkko

Helsingin Tuomiokirkko

Helsinki

Senaatintorin pohjoislaidassa kohoava Tuomiokirkko on valtiollisten ja akatee...

Hotelli Scandic Plaza

Hotelli Scandic Plaza

Turku

Arkkitehti Erik Bryggmanin 1920-luvulla suunnittelemaan, sittemmin suojeltuun...

IKEA Tampere

IKEA Tampere

Uudisrakennus | Tampere | 18,00 milj €

Tampereen keskustan tuntumassa sijaitseva Ikea tavaratalo on pinta-alaltaan 3...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän