KONE Liukuovi™

Päivämäärä: 27.10.2009

KONEen tarjoomasta löytyvät myös liukuovi- ja kääntöovikoneistot.

KONE Liukuovi™ on tehokas, täysin automaattinen ovikoneisto, joka soveltuu niin yksi- ja kaksilehtisiin liukuoviin kuin myös teleskooppioviin ja kaareviin liukuoviin.

KONE Kääntöovi™ on täysin automaattinen kääntöovikoneisto, joka soveltuu sekä vakio-oviin että isompien ja painavampien ovien koneistoksi. Ovilaitteiden modernisointi ja kunnossapito

Kuljemme päivittäin liuku-, kääntö-, pyörö- ja nosto-ovista – emme vaan yleensä huomaa niitä niin kauan kun ne toimivat. Kiinteistöjen ovilaitteiden on toimittava joka päivä ympäri vuorokauden ja lisäksi niiden on täytettävä myös tämän päivän turvallisuusvaatimukset.

Huollamme, korjaamme ja modernisoimme kiinteistön kaikki ovilaitteet ja lastausjärjestelmät – nosto-, pikarulla-, liuku-, balanssi-, kääntö- ja pyöröovet sekä lastaussillat ja portit - tyypistä tai merkistä riippumatta. Takaamme myös varaosien saannin kaikenmerkkisille ovilaitteille.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo mielellään ratkaisuissa, joilla ovi- ja kuormauslaitteet saadaan paremmin asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Tässä yhteydessä huomiota kiinnitetään myös turvallisuuteen, energian säästöön ja ympäristötekijöihin.

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän