KONE MonoSpace® R-sarja – Tyylikkäät hissiratkaisut asuinrakennuksiin

Päivämäärä: 11.8.2009

Valitse käytännöllinen ja kustannustehokas tai yksilöllinen ja hienostunut hissi asuinrakennuksen tyylin mukaan. KONE MonoSpace® R-sarjan valmiiksi paketoiduista kokonaisuuksista löydät asuintaloosi sopivan konehuoneettoman hissiratkaisun ja hissiin haluamasi sisustustunnelman. KONE on tuonut markkinoille uuden KONE Design merkinantolaitteiden kokoelman. Suunnitteluohjelmalla saat nopeasti ja vaivattomasti ladattua CAD-kuvat ja speksit työselitystä varten suoraan netistä.

KONE MonoSpace® R-sarjan kolmesta vaihtoehdosta on helppoa valita sopivin.
KONE MonoSpace® R3 – Selkeyttä ja toimivuutta kun kokonaistaloudellisuus on olennaista.
KONE MonoSpace® R5 – Anna asumisen laadun näkyä hississä.
KONE MonoSpace® R7 – Tyyliä, nopeutta ja yksilöllisyyttä

KONE Design merkinantolaitteet
KONE Design merkinantolaitteet on hissin ohjauspaneelien uusi sukupolvi, joka viimeistelee sisustuksen rohkeilla väreillä ja kuviovaihtoehdoilla. Merkinantolaitteista löytyy laaja valikoima värejä ja kuvioita. Läpinäkyvä polykarbonaattipinta on särkymätön ja iskunkestävä. Lue lisää

Suunnitteluohjelma netissä
Suunnitteluohjelmalla saat luotua nopeasti ja vaivattomasti KONE MonoSpace® R-sarjan asuinrakennusten hissin CAD-kuvat (myös dwg-muodossa). Ohjelmasta saat myös ladattua itsellesi valitsemasi kokonaisuuden tiedot, jotka voit liittää suoraan työselitykseen.
Aloita suunnittelutyö osoitteessa www.kone.fi/toolbox

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän