KT Interior Oy: SENSE - Herman Millerin uusi kalustesarja toimistoihin

Päivämäärä: 11.6.2009

“Työpiste pitää pystyä kokoamaan ja muuntelemaan intuitiivisesti, ilman työkaluja tai kokoamisohjeita.”

Tämä näkemys ohjenuoranaan sveitsiläinen Daniel Korb alkoi suunnittelemaan Herman Millerille uutta pöytäsarjaa. Tämän kolme vuotta kestäneen suunnittelutyön tuloksena syntyi SENSE, pöytä- sarja, joka voitaan koota täysin ilman työkaluja.

Kannet, jalat ja runko-osat liitetään toisiinsa heloilla, jotka suljetaan ja avataan käden käänteessä, nopeasti ja vaivattomasti, ja mikä tärkeintä, työkaluja ei todellakaan tarvita.

Monet värivaihtoehdot ja runsas lisävarustevalikoima mahdollistavat sen, että jokainen voi suunnitella ja rakentaa itselleen parhaiten sopivan työpistekokonaisuuden, joka on lisäksi helposti muunneltavissa uusia tarpeita vastaavaksi. SENSE sarja toimii sekä yksittäisissä työpisteissä,että ryhmätyöpisteissä. Ryhmätyöpisteet muodostetaan käyttäen 120 asteen kulmassa toisiinsa liitettäviä pöytätasoja ja niiden väliin sijoitettavia seinäkkeitä, joihin voidaan kiinnittää erilaisia lisävarusteita ja säilyttimiä

Yksinkertaisuus, muunneltavuus, helppous..., siinä avainsanat SENSE kalustesarjan suunnittelulle. ... “ it just makes SENSE “

Lisätietoja : KT-Interior Oy puh. 09-686 0510

Tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän