Gustavsbergilta uusi huippuvarusteltu WC-istuin

Päivämäärä: 25.3.2009

Gustavsbergin uusi WC-istuin Nordic Star on hintaluokassaan poikkeuksellisen hyvin varusteltu. Yleensä lisävarusteina myytävät ominaisuudet kuten soft close -istuinvaimennin, ceramicplus-pintakäsittely, lasitus istuimen reunan alla ja joustava vesiliitäntä ovat vakiovarusteina Nordic Starissa. Huuhtelusäiliön kannen väriksi voi valita valkoisen tai mattakromin.

Nordic Star on Gustavsbergin upein ja parhaiten varusteltu WC-istuin. Laadukkaaseen Nordic-sarjaan kuuluva uutuusmalli sisältää kaikki normaalisti erikseen tilattavat ominaisuudet alusta alkaen. Uutta on myös mahdollisuus valita huuhtelusäiliön kannen väri. Värivaihtoehtoina ovat perinteinen valkoinen tai tyylikäs mattapintainen kromi.

Nordic Star -istuin on käsitelty ceramicplus-pinnoitteella, joka tekee posliinin pinnasta likaa hylkivän. Ceramicplus-pinnan huokoset ovat niin tiiviit, etteivät vesipisarat pääse takertumaan niihin, vaan huuhtoutuvat pois. Vesipisaroiden mukana poistuvat myös lika, kalkki ja muu normaalisti huokosiin tarttuva aines. Ceramicplus-pintakäsittely ja istuimen reunan alla oleva lasitus helpottavat puhdistamista ja parantavat kylpyhuoneen hygieniaa.

Nordic Starin istuinkannen hydrauliset soft close -vaimentimet auttavat istuinrengasta laskeutumaan pehmeästi posliiniallasta vasten. Vaimentimet ovat kiinni istuinkannessa eivätkä kosketa posliinipintaa, mikä on hygieenistä ja helpottaa puhdistusta. Joustavan vesiliitännän ansiosta myös istuimen asentaminen on yksinkertaisempaa.

Lisätietoja:
Oy Gustavsberg Ab - 09-3291 8811

Tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän