Oy Pamon Ab:Jäähdytyksellä varustettu lämmöntalteenottokone myös pienempiin asuntoihin

Päivämäärä: 25.3.2009

Muutaman vuoden markkinoilla ollut KAIR elegance sarja on täydentynyt. Mallistosta löytyy nyt myös pienempiin kerros- ja rivitaloasuntoihin sekä pieniin omakotitaloihin ja loma-asuntoihin sopiva KAIR elegance 105 malli.

Kone on modulimittainen ja sopii asennettavaksi 600 kaapin paikalle. Hillityn tyylikkään ulkonäön ja hiljaisen äänen ansiosta se sopii mainiosti asennettavaksi kodinhoito tai kylpyhuoneeseen.

KAIR elegance koneessa ilmanvaihto, lämmöntalteenotto ja jäähdytys on integroitu yhdeksi kokonaisuudeksi. Jäähdytetyn ilman jako tapahtuu samoja ilmanvaihtokanavia pitkin kuin normaali ilmanvaihtokin. Näin jäähdytetty ilma saadaan jaettua koko taloon tehokkaasti. Erillisiä sisä- ja ulkoyksiköitä ei tarvita. Jäähdytyksessä ilmasta poistuu myös ylimääräinen kosteus. Jäähdytyksellä varustetussa talossa ei synny hiostavaa ja tukalaa tunnetta; hyvää sisäilmaa on helppo hengittää.

Elegance 105 koneessa on KAIRin tapaan mahdollista valita sähkö- tai vesijälkilämmitin. Tuloilmaan saa tarvittaessa myös sähköisen suodatuksen.

KAIR-tuotteet ovat kotimaisia ja ne valmistaa Oy Pamon Ab Hollolassa. KAIR-tuotteiden myynti toimitusmyyntinä alan tukku- ja asennusliikkeiden kautta.

Lisätietoja Pamon Oy

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän