Lemminkäiseltä uusia muurituotteita

Päivämäärä: 24.3.2009

Lemminkäinen Betonituote Oy:n Formento -tuotteiden muurivalikoima kasvaa jälleen. Uuden Linnakko -betonimuurikiven tuotanto on jo käynnistynyt. Linnakko koostuu kiviparista, jonka korkeus on 12 cm ja etenemä 82 cm. Sarjaan kuuluu mutterinmuotoinen kulmakappale sekä kansi- ja päätykivet. Tuote soveltuu muurien, istutusaltaiden ja aitojen rakentamiseen. Sen toinen julkisivupinta on lohkottu, toinen sileä. Ison kokonsa sekä reilujen raudoitus- ja valureikiensä ansiosta kivi on edullinen ja nopea asentaa. Tuote sopii erinomaisesti suuriinkin kokonaisuuksiin. Toinen Formento -uutuustuote on Paasikko -muurin lisävaruste, puinen aitaelementti, jolla saadaan kevennettyä korkeampien betonimuurien ilmettä. Aitaelementin materiaali on painekyllästettyä mitallistettua sydänvapaata mäntyä.

Uudet tuotteet ovat esillä Helsingin Messukeskuksessa 26.-29.3.09 järjestettävässä Kevätpuutarha -näyttelyssä, hallissa 6. Näyttelyn yleiskoristelualueella on esillä myös muita Formento -tuotteita, kuten Muurikko -muuri, Verona ja Milano -kivet. Tuotteista voi kysyä lisätietoja Lemminkäinen Betonituote Oy:n osastolta no 6h28. Osastolle on rakennettu koroke Paasikko -muurista, aitaelementistä ja Porraskivistä. Korokkeelta voi käydä tähystelemässä yleiskoristelualueen näkymää kiikareiden avulla.

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän