KINGSPAN :in eristetyt rakennuselementtijärjestelmät katto-, seinä- ja julkisivuratkaisuihin.

Päivämäärä: 19.3.2009

Yhtenä maailman suurimmista sandwich-elementtien valmistajista Kingspan tuottaa korkealuokkaiset FIREsafe seinä- ja kattoelementtijärjestelmät rakennusteollisuuden eri osa-alueille. Sandwitch-elementtiemme ydinmateriaaleina ovat FIREsafe – polyuretaani (IPN) ja kivivilla.

Kingspan on nyt tuonut Suomen markkinoille laajan valikoimansa rakennuselementtijärjestelmiä tarvikkeineen. Valikoimasta löytyvät kivivilla-, polyuretaani- ja EPS-ytimiset vaihtoehdot seiniin ja kattoihin, sekä lämpimiin että kylmiin tiloihin. Lisäksi valikoimassa on akustiikkaelementit ja monia muita erikoisratkaisuja. Julkisivuelementtien valikoimasta löytyvät paksuudet 40-200 mm kaikista ydinmateriaalivaihtoehdoista. Kingspan 1150 TC 100 –elementti (paksuus 100 mm) täyttää EI 30-paloluokan vaatimukset ja sen u-arvo on 0,21 W/m²K, mikä täyttää lämpimän tilan lämmöneristävyysvaatimuksen. Se on myös painoltaan noin puolet vastaavan kivivillaelementin painosta, mikä helpottaa ja nopeuttaa asennusta. Seinäelementtit voidaan toimittaa myös piilokiinnityksellä, jolloin listoitus jää huomaamattomaksi.

Kattoelementti valikoimassa ovat perinteiset peltipintaiset elementit sekä vaihtoehtona myös vedeneristyskermillä varustetut elementit, erikoisuutena tiilikuvioitu polyuretaanilla eristetty elementti.

Lisätietoja Kingspan puh. 040 486 2662 tai viereisellä informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän