Luja-moduli on uudenlainen betoniratkaisu varastointirakentamiseen

Päivämäärä: 20.1.2009

Lujabetoni toi markkinoille Luja-modulin, joka on täysin uudenlainen ratkaisu logistiikka- ja varastointirakentamiseen. Luja-moduli on pika-asennettava lasten rakennuspalikoiden tyyppinen betonituote, joka tarjoaa yksinkertaisen tavan rakentaa nopealla aikataululla kestäviä ja erittäin muunneltavia varastorakennuksia, tukimuureja, siiloja ja muita massiivirakennelmia.

Hyvän muunneltavuuden vuoksi Luja-moduli soveltuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Betonin massiivisuuden ja lujuuden ansiosta Luja-modulin erinomaisia käyttökohteita eri varastoratkaisujen lisäksi ovat muun muassa meluseinät, tukimuurit, aumat, siilot ja erilaiset suojat. Modulista on neljä vakiokokoa. Korkeus on aina 40 cm ja leveys 60 cm. Modulien pituudet ovat 30, 60, 90 ja 120cm. Moduli-rakenteiden hinnoittelu perustuu kokonaishintaan, joka sisältää suunnittelun ja asennuksen.

Moduli-rakentamisessa selvitään hyvinkin yksinkertaisilla perustustöillä. Helpoimmillaan modulit ladotaan suoraan tiivistetyn ja tasoitetun maaperän päälle. Asennuspohjaksi soveltuu myös asfaltti ja tietenkin betoniantura. Vaativat kohteet suunnitellaan aina rakennesuunnittelijan toimesta.

”Luja-modulilla rakentaminen on lapsellisen helppoa. Ratkaisun ylivoimaisuus on sen muuntojoustavuudessa. Kerran tehtyä ratkaisua voidaan tarpeiden mukaan pienentää tai suurentaa, siirtää uuteen paikkaan ja näin aidosti uusiokäyttää. Esikuvana rakentamisen suunnitteluun toimivat tosiaankin lasten legopalikat”, kertoo Lujabetonin betonituoteyksikön johtaja Sakari Petsalo.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Heikki Manner 044 585 2444 tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Katso video ja muuta hyödyllistä täältä.

Katso yhteiskampanjamme Fescon Oy:n kanssa värillisistä betoneista ja julkisivupinnoitteista www.varikaspersoona.fi

Lujabetoni Oy on Luja-yhtiöiden betoniosaaja ja Suomen toiseksi suurin elementtivalmistaja. Se tekee kaikkea betonista: kivitalopaketteja, elementtejä, ratapölkkyjä, teräsbetonipaaluja, pihakiviä, harkkoja sekä valmisbetonia. Tehtaita Lujabetonilla on kaikkiaan 25. Lujabetonin vahvuuksia ovat vahva oma tuotekehitys sekä yli 50 vuoden kokemus betonista.

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 50 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy, Fescon Oy ja Lujapalvelut Oy. Konsernin liikevaihto on 354 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 2 000 työntekijää 24 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän