IVT Lämpöpumput Oy : Vallankumouksellista uutta maalämpöpumpputekniikkaa

Päivämäärä: 2.12.2008

IVT Lämpöpumput Oy:n huippu-uutuus, IVT Premium Line -maalämpöpumppujen tuoteperhe, edustaa alan viimeisintä tekniikkaa. X11 ja X15 -mallit tottelevat kiltisti talosi yksilöllisiä tarpeita – ja maksimoivat säästösi.

IVT Premium Line -maalämpöpumpun ainutlaatuisen kierroslukuohjauksen ansiosta säästät
- 14 % enemmän kuin tavallisilla maalämpöpumpuilla!
- jopa 70 % verrattuna nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi!

Salaisuus piilee kierroslukuohjatussa tehontuotossa, joka säätyy portaattomasti 4,5 – 17 kW:iin täsmälleen talosi lämpimän käyttöveden ja lämmön tarpeen mukaan. Vuorokauden tai vuodenajasta riippumatta.

Kun saneeraat nykyistä taloasi tai rakennat uutta – paras valintasi on IVT Premium Line X11 tai X15 kotisi koon ja perheesi tarpeiden mukaan. IVT Premium Line -tuoteperhe lopettaa keskustelun täysteho-/osatehomitoitetuista lämpöpumpuista.

IVT Lämpöpumput Oy on osa saksalaista Bosch-konsernia ja Euroopan suurin lämpöpumppuvalmistaja. IVT on alan markkinajohtaja kaikissa Pohjoismaissa ja toiminut Suomessa yli 15 vuotta. Tänä vuonna IVT-lämpöpumppujen myynti kasvoi lähes 50 %.

Lisätietoja:
IVT Lämpöpumput Oy puh. (09) 4520 750, tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän