Uponorilta uusi lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä

Päivämäärä: 1.12.2008

Uusi Uponor Comfort Panel lämmitys- ja jäähdytyskattojärjestelmä on yksinkertainen ja tehokas tapa toteuttaa rakennusten äänetön ja vedoton lämmitys ja jäähdytys.

Järjestelmässä valmiiden lämpöä ja jäähdytysenergiaa huoneeseen tuovien alakattoelementtien lukumäärä mitoitetaan huoneen lämmitys- ja jäähdytys- tehontarpeen perusteella.

Elementit asennetaan osaksi tilan alakattojärjestelmää. Elementeissä on valmiina lämpöä ja jäähdytystä jakava Uponor-evalPEX 12x1,8 mm:n putkitus upotettuna mineraalivillaeristeeseen. Yhdellä elementillä voidaan huoneeseen tuoda lämpötehoa maksimissaan 90 W/m2 (65 W/elementti) ja jäähdytystehoa maksimissaan 48 W/m2 (35 W/elementti).

Uponor Comfort Panel -järjestelmässä on huomioitu paloturvallisuus-määräykset ja järjestelmä on läpäissyt VTT:n paloteknisen SBI-testin. Järjestelmä soveltuu rakennuksiin, joiden paloluokitukset ovat P1, P2 tai P3.

Uponor Comfort Panel -alakattoelementit ovat kooltaan 595x1195x23 mm. Yhden elementin paino on 5,4 kiloa. Elementin näkyviin jäävä alumiinipinta on tehtaalla valmiiksi pintakäsitelty valkoiseksi.

Lisätietoja:
Uponor Suomi Oy puh. 020 129 211

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän