Luja-moduli on uudenlainen betoniratkaisu

Päivämäärä: 26.11.2008

Lujabetoni tuo markkinoille Luja-modulin, joka on täysin uudenlainen ratkaisu logistiikka- ja varastointirakentamiseen. Luja-moduli on pika-asennettava lasten rakennuspalikoiden tyyppinen betonituote. Luja-moduli tarjoaa uuden ja yksinkertaisen tavan rakentaa nopealla aikataululla kestäviä ja erittäin muunneltavia varastorakennuksia, tukimuureja, siiloja ja muita massiivirakennelmia. Moduleja ei kiinnitetä toisiinsa vaan ne tukeutuvat seinäksi omapainoisesti nastakiinnityksellä.

Hyvän muunneltavuuden vuoksi Luja-moduli soveltuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Betonin massiivisuuden ja lujuuden ansiosta Luja-modulin erinomaisia käyttökohteita eri varastoratkaisujen lisäksi ovat muun muassa meluseinät, tukimuurit, aumat, siilot ja erilaiset suojat. Modulista on neljä vakiokokoa. Korkeus on aina 40 cm ja leveys 60 cm. Modulien pituudet ovat 30, 60, 90 ja 120cm. Rakennusten suunnittelu on yksinkertaista ja modulit on nopea ja helppo asentaa. Moduli-rakenteiden hinnoittelu perustuu kokonaishintaan, joka sisältää suunnittelun ja asennuksen. Moduli-rakentamisessa selvitään hyvinkin yksinkertaisilla perustustöillä. Helpoimmillaan modulit ladotaan suoraan tiivistetyn ja tasoitetun maaperän päälle. Asennuspohjaksi soveltuu myös asfaltti ja tietenkin betoniantura. Vaativat kohteet suunnitellaan aina rakennesuunnittelijan toimesta.

”Luja-modulilla rakentaminen on lapsellisen helppoa. Ratkaisun ylivoimaisuus on sen muuntojoustavuudessa. Kerran tehtyä ratkaisua voidaan tarpeiden mukaan pienentää tai suurentaa, siirtää uuteen paikkaan ja näin aidosti uusiokäyttää. Esikuvana rakentamisen suunnitteluun toimivat tosiaankin lasten legopalikat”, kertoo Lujabetonin betonituoteyksikön johtaja Sakari Petsalo.

Katso esittelyvideo.

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän