KINGSPAN rakennuselementit nyt Suomen markkinoille

Päivämäärä: 28.10.2008

Yhtenä maailman suurimmista sandwich-elementtien valmistajista Kingspan tuottaa vuodessa yli 20 milj.m² erilaisia rakennuselementtejä eri puolilla maailmaa. Yhtiö toimii tällä hetkellä useimmissa Euroopan maissa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Euroopan alueella valmistetaan elementtejä 12 tehtaassa.

Kingspan on nyt tuonut Suomen markkinoille laajan valikoimansa rakennuselementtijärjestelmiä tarvikkeineen. Valikoimasta löytyvät kivivilla-, polyuretaani- ja EPS-ytimiset vaihtoehdot seiniin ja kattoihin, sekä lämpimiin että kylmiin tiloihin. Lisäksi valikoimassa on akustiikkaelementti ja monia muita erikoisratkaisuja. Julkisivuelementtien valikoimasta löytyvät paksuudet 40-200 mm kaikista ydinmateriaalivaihtoehdoista. Kingspan 1150 TC 100 –elementti (paksuus 100 mm) täyttää EI 30-paloluokan vaatimukset ja sen u-arvo on 0,21 W/m²K, mikä täyttää lämpimän tilan lämmöneristävyysvaatimuksen. Se on myös painoltaan noin puolet vastaavan kivivillaelementin painosta, mikä helpottaa ja nopeuttaa asennusta. Seinäelementtit voidaan toimittaa myös piilokiinnityksellä, jolloin listoitus jää huomaamattomaksi.

Kattoelementeisttivalikoimassa ovat perinteiset peltipintaiset elementit sekä veihtoehtona myös vedeneristyskermillä varustetut elementit, erikoisuutena tiilikuvioitu polyuretaanilla eristetty elementti.

Lisätietoja Kingspan puh. 040 486 2662 tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän