Välikannella lisää turvallisuutta

Päivämäärä: 24.10.2008

Välikantta käytetään täyttämään työtasojen väliin toisinaan jäävää yli kolmen senttimetrin rakoa. Välikannella voidaan peittää myös varsinaisen työskentelytason ja ulokkeella olevan työtason välinen rako.

Välikannen avulla työskentelytasosta on helppo tehdä määräysten mukainen

Kannen asennus on nopea ja yksinkertainen riippumatta tasovälin suuruudesta, ja sen liikkumattomuus varmistetaan luotettavasti teräslankun kiinnittimellä. Ratkaisun muita etuja ovat kulutuskestävyys, keveys (37 % terästason painosta) ja taloudellisuus. Välikansi ei lisää palokuormaa kuten vaneri tai lankku. Kansi on myös matala (10 mm), joten kompastumisvaara on vähäinen. Välikansi käy sekä Allround- että Blitz-telineeseen. Täytettävä tasojen väli saa olla korkeintaan 15 senttimetriä. Välikantta ei saa käyttää korvaamaan varsinaista työtasoa. Muoto ottaa mittaa telineistä

Telinekataja mukana rakentamassa Kotkan puunevekeskusta

Olemme mukana siellä, missä rakennetaan suurta ja vaativaa, uutta tai vanhaa. Kotkan puuvenekeskus on esimerkki Telinekatajan osaamisesta. Monimuotoisen kohteen telinetoimittajana olemme olleet mukana rakentamassa teknisesti vaativaa ja arkkitehtonisesti upeaa kohdetta.

Lisätietoja Telinekataja Oy puh. 0207 932 540 tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi