KONEen ekotehokkaat ratkaisut rakennuksesi elinkaaren ajaksi

Päivämäärä: 22.10.2008

Ekotehokkaat ratkaisut rakennuksesi elinkaaren ajaksi

Ekotehokkuus ei ole kompromissi. KONEen ratkaisuilla ajattelet myös ympäristöä. Olemme yhä tietoisempia ihmiskuntamme vaikutuksista ympäristöön ja useimmat meistä haluavat tehdä omanosuutensa. KONEen ratkaisut on suunniteltu ja rakennettu kestämään. Tänään ostamasi KONEen hissin, liukuportaan tai -käytävän elinkaari on rakennettu kestämään jopa vuoteen 2050 ja pidempäänkin.

Matalat ylläpidon kokonaiskustannukset ja pienentynyt ekologinen jalanjälki. Hisseissämme, liukuportaissamme ja -käytävissämme yhdistyy energiaa säästäviä ratkaisuja, jotka vähentävät rakennuksesi ekologista jalanjälkeä samalla kuitenkin ollen kokonaistaloudellisia.

Viimeisin teknologia käytössä koko laitteen elinkaaren ajan. Kunnossapito- ja modernisointipalvelumme auttavat pitämään laitteesi turvallisina ja toimintavarmoina sekä näyttämään hyvältä koko elinkaaren ajan.

Olemme edelläkävijöitä. KONEen konehuoneettomat hissit tulivat markkinoille vuonna 1996. Siitä lähtien hissien nostokoneistot ovat säästäneet sähköä saman verran kuin 250 MW voimalaitos on tuottanut kaikkina näinä vuosina yhteensä. Tämä on yhtä paljon kuin 2 000 000 öljytynnyrin kuluttaminen tai 100 000 auton CO2 päästöt kyseisenä aikana. Olemme yhä tänäpäivänäkin edelläkävijöitä: kehitimme järjestelmän, joka talteenottaa hissin jarrutusenergian ja muuntaa sen käytettäväksi esimerkiksi rakennuksen valaistukseen. Lisäksi olemme suunnittelemassa aurinkovoimalla toimivaa hissiä, joka kulkee joko osittain tai kokonaan ilman muuta energianlähdettä.

Energiansäästö merkitsee kustannussäästöjä. Energiakustannusten noustessa ekotehokkaiden ratkaisujen valinta ei ole ainoastaan ympäristöteko vaan myös taloudellisesti kannattavaa. KONEen ratkaisujen avulla pienennät energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä samalla säästäen energiakustannuksissa. Lisäksi parannat laitteitesi suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta – tyylikkäästi. Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän