ivarsson : Nopeasti asennettavat keraamiset julkisivutiililaatat

Päivämäärä: 22.10.2008

Etex Groupiin kuuluva ivarsson on tuonut tänä vuonna Suomen markkinoille nopeasti asennettavan keraamisen julkisivutiililaatan – Tonalityn. Asennuksen nopeus perustuu pystykiskoihin, jotka tulevat ainoastaan tiililaattojen väliin ja nurkkakohdissa tiililaatan reunaan. Kun pystykiskot on asennettu oikeisiin kohtiin, ripustetaan tiilet kiskoissa oleviin koukkuihin. Laattojen asennusjärjestys on vapaa, eli mikäli esim. ikkunoiden ympäristöt eivät ole vielä valmiit voidaan niihin tulevat tiililaatat asentaa lopuksi. Perinteisiin ”klipsi” – kiinnitysmenetelmiin verrattuna jopa asennusajan puolittuminen on mahdollista. Tiililaattojen valmistus tapahtuu myös Etex Groupiin kuuluvan Creatonin tehtaalla Saksan Werothissa. Paikallinen ”Westerwälder”- savi voidaan polttaa yli 1250 °C lämpötilassa. Tämän ansiosta Tonality saavuttaa lujan rakenteen joka mahdollistaa 400mm x 1600mm kokoisten tiiliaattojen käytön rakennuskohteissa.

Tonality Classic – sarjaan kuuluu 20 eri väriä. Näistä 15 väriä on tehty antigraffitisuojauksella. Tämä suojaus kestää koko tiilen eliniän eikä poistu vaikka graffiteja jouduttaisiinkin pyyhkimään pois tiililaatan päältä. Kaikki koot sekä värit on sertifioitu ja Tonality – tiililaatat ovat läpäisseet pakkasenrasittavuustestin, jossa tiililaatat pakastetaan ja sulatetaan 150 kertaa.

Lisätietoja:
ivarsson puh. 071 100 5001 tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän