Elemento Oy Savonlinna: Luonnonkiviverhottuja muureja valmiina elementteinä työmaille

Päivämäärä: 20.10.2008

Luonnonkivimuureja on saatavissa infrarakentamisen työmaille myös valmiina elementtiratkaisuina. Lemminkäinen Betonituote Oy:n tytäryhtiö, Elemento Oy Savonlinna, valmistaa elementtejä tilauksesta mittatilaustyönä. Elementtirakenteinen muuri helpottaa ja nopeuttaa rakentamista työmailla, joilla on usein kiire saada nopeasti valmiita pintoja laadun kuitenkaan kärsimättä. Elementtien maksimikorkeus on 3950 mm ja pituus 7000 mm, paino enintään 10 000 kg. Elementtien paksuus on yleensä 180...200 mm kohteissa, joissa on maanpainetta, mutta ohuempiakin voidaan tehdä käyttämällä raudoituksessa rosteria. Muurit ovat pääosin yksipuoleisia, mutta verhous voidaan tehdä myös kaksipuoleisena, jolloin hinta on kalliimpi.

Elementtien näkyvään pintaan voidaan valita melkein mitä tahansa saatavilla olevaa luonnonkiveä, eli lohkottua, poltettua, ristipäähakattua, kiiltohiottua, mattahiottua tai vaikkapa liuskekiveä. Hinnoittelu on tapauskohtaista, sillä kivivalintojen lisäksi kohteeseen tarvittavien muurien määrä vaikuttaa hintaan. Ihanteellinen tuotantomäärä on vähintään 38,5 tonnia, mikä tarkoittaa 200 mm:n muuria n 70-80 m².

Lisätietoja:

ELEMENTO OY SAVONLINNA Puh. 02071 51000

Tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän