Gustavsbergin hanauutuus tuo väriä ja tyyliä kylpyhuoneeseen

Päivämäärä: 23.9.2008

Gustavsbergin uutuustuotesarja Coloric tuo markkinoille ensimmäisen täysin alumiinista valmistetun vesihanan. Coloric-hanassa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, upeat värit ja ympäristöystävällisyys. Coloric on valmistettu värjätystä ja kovaksi anodisoidusta alumiinista, mikä tekee sen pinnasta yhtä kestävän kuin kromatussa hanassa. Kaikissa Coloric-hanoissa käytetään vedensäästötekniikkaa ja hanat ovat täysin kierrätettäviä. Hanan vaihtaminen on helppo tapa muuttaa kylpyhuoneen ilmettä. Coloric erottuu edukseen muista hanoista ympäristöystävällisyydellään, mutta myös upeiden väriensä ansiosta. Nyt hanan voi valita sävy sävyyn kaakeleiden tai pyyhkeiden kanssa tai vaikka viimeisimpien sisustustrendien mukaan. Coloric-mallistoon kuuluu pesualtaaseen, kylpyammeeseen tai suihkuun sopivia hanoja viidessä eri värisävyssä: punainen, sininen, musta, hopea ja samppanja.

Muotoilultaan Coloric on yksinkertaisen moderni ja ajaton. Coloric muuttaa kylpyhuoneen ilmeen, mutta jättää sitäkin vähemmän jälkiä ympäristöön. Coloric on valmistettu vedenpitävästä alumiinista, joka keveytensä ansiosta vähentää kuljetusten polttoainekuluja. Coloric on täysin kierrätettävä, sillä sen valmistukseen ei ole käytetty lainkaan lyijyä. Lisäksi hanan vedensäästötekniikka säästää sekä luontoa että kukkaroa.

Hintasuositukset:
Pesuallashanat: 262 EUR
Suihkuhanat: 284 EUR
Suihkusetit: 198 EUR
Kylpyammehanat: 324 EUR

Lisätietoja Gustavsberg Oy puh. (09) 32918811 tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän