Esieristetty Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä tuo helppoutta asennukseen.

Päivämäärä: 23.9.2008

Uponor täydentää ilmanvaihtotuotteittensa valikoimaa ja tuo markkinoille esieristetyt ilmanvaihtokanavat ja kanavaosat. Uutuus täydentää ilmanvaihdon osalta myös pientalon talotekniikan kokonaispakettia Uponor-pientaloratkaisua.

Eristetyllä kanavajärjestelmällä tuloilman viilentäminen voidaan suorittaa turvallisemmin eikä energia huku rakenteisiin. Toisaalta yläpohjan eristetilassa sijaitsevat tehtaalla valmiiksi eristetyt kanavistot ovat ”turvassa” ja näin ollen vältytään kondensoitumiseen sekä asennusvirheisiin liittyviltä riskeiltä.

Esieristetty kanava on saatavana kokoluokissa 110, 125, 160 ja 200 mm. Kanavaosissa on tarjolla vastaava eristetty tuotevalikoima kuin perustuotteissa, eli 45 ja 90 käyrät, T-kappale ja muuntoliitin.

Eristeenä käytetään vähintään 15 mm solumuovia kanaviston ja osien päällä. Liitoskohdat kiinnitetään helppokäyttöisellä kiristyspannalla. Ilmanvaihtokanaviston asennus nopeutuu

Kylmissä tiloissa tehtävä eristystyö helpottuu, kun kanava on esieristetty. Kanavan päälle riittää esimerkiksi 100 mm:n puhallusvillakerros.

Muovinen esieristetty kanava on edelleen erittäin kevyt käsitellä ja työstää. Se katkeaa helposti vaikka käsisahalla. Muutenkin järjestelmässä säilyvät muovisen kanaviston yleiset edut, puhtaus ja hygieenisyys, nopea ja turvallinen asennus.

Patentoitu liitos- ja kanavarakenne takaa järjestelmän tiiviyden ja tehokkaat äänenvaimentajat varmistavat kanavan hiljaisuuden.

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän