Lemminkäinen Betonituote Oy: Pihan päällystämiseen uudentyyppiset Verona kivet

Päivämäärä: 19.6.2008

Formento -tuotteisiin kuuluvat Verona kivet ovat sekä yläpinnaltaan että reunoiltaan aaltoileva kivisarja. Antiikin tunnelmaa henkivät kivet koostuvat neljästä erikokoisesta kivestä, jotka toimitetaan samalla tuotelavalla. Kivien koot ovat 239x139 mm, 199x139 mm, 159x139 mm, 119x139 mm ja korkeus on noin 65 mm.Tuotteen pinta on joko profiloitu tai hakattu. Profiloitu pinta on kauniisti aaltoileva muottipinta, värit harmaa 101, musta 107, hiekanruskea 106 ja punamusta 114.
Hakattu pinta on myös aaltoileva, mutta se on vanhennettu mekaanisesti, joten se on hieman luonnonkivimäinen ja sopii erinomaisesti myös vanhojen rakennusten ympäristöön. Värit Masso 473 (harmaa), Nero 472 (musta), Pino 476 (hiekanruskea) ja Rosso 471 (ruska).

Verona kiviä valmistetaan Lemminkäinen Betonituote Oy:n Tampereen tuotantolaitoksella.

Lemminkäinen konsernin Rakennustuotteet toimialaan kuuluva Lemminkäinen Betonituote Oy on valmistanut pihakiviä jo vuodesta 1974, ja se valmistaa betonisten ja luonnonkivisten Formento -ympäristötuotteiden lisäksi Elemento -porraselementtejä sekä julkivivu- ja seinäelementtejä. Lemminkäinen Betonituote Oy:llä on myös neuvonta- ja asennuspalvelu kaikenkokoisiin kohteisiin.

Lisätietoja:

Lemminkäinen Betonituote Oy

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän