SEWATEK - Moduulirakenteiset seinäläpiviennit

Päivämäärä: 10.6.2008

VALMIIT LÄPIVIENNIT SEINÄELEMENTTEIHIN

Suomalaisen Sewatek Oy:n valmistama uusi seinäläpivientimalli tarjoaa useita etuja tilavaraukseen ja muihin perinteisiin menetelmiin verrattuna.

Läpivienti on modulaarinen. Läpimeneviä putkia voi olla haluttu määrä, alkaen yhdestä kappaleesta. Modulaarisuus mahdollistaa läpiviennin reikä- ja kokomäärän päättämisen vasta työmaalla tai elementtitehtaalla, mikä nopeuttaa seinän toteutusta: yksittäisiä reikämoduuleita voidaan varastoida ja aloittaa seinän teko heti. Tällöin tilausviivettä läpiviennille ei ole. Samalla moduulilla voidaan toteuttaa joko 70/100 tai 120/160 mm keskeltä-keskelle-mitta. Läpivienti on valmis kappale. Työmaan rytmitys voidaan tehdä vapaammin, kun jälkivalua ja sen kuivumisen odottelua ei ole. Betonielementti tai paikallavaluseinä on sellaisenaan valmis läpiviennin osalta, jälkitöitä ei tarvita. Sadevesi ei mene tyhjästä reiästä läpi.

Läpiviennin asennus on helppoa ja nopeaa. Yksittäisen läpiviennin asennus elementtitehtaalla vie alle minuutin käytettäessä asennusmagneetteja. Muotista riippuen myös kuumaliimaa ja kaksipuolista teippiä voidaan käyttää. Siivottavaa polystyreenipurua tai muottilautoja ei tule. Koko rakennuksen valmistuminen nopeutuu.

Läpivienti on valmis ja toimiva tuote. Tuote on Ympäristöministeriön tyyppihyväksymä. (YM137/6221/2007). Läpivienti täyttää sellaisenaan osastoivan rakenteen palo- ja äänitekniset ominaisuudet ilman jälkitöitä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän