Monipuolinen tuotevalikoima julkisten tilojen saniteettitiloihin sekä liikuntarajoitteisten wc- ja pesutiloihin.

Päivämäärä: 20.5.2008

Altaat, annostelijakaapit, FLEXI-tukikaiteet, korit, telineet, hyllyt, koukustot, kuivaajat, käsipyyhekaapit, wc-paperitelineet, roska-astiat, saippua-annostelijat, suihkuistuimet.

Mallihuoneratkaisut helpottavat suunnittelua ja varmistavat wc- ja pesutilojen toimivuuden myös liikuntarajoitteisille.

Olemme myös varustaneet käyttöönne näyttelyauton, jossa tuotteet ovat selkeästi esillä mm. kaksi mallikylpyhuonetta ja yleisesittelytilat. Kotisivuillamme on vapaasti ladattavissa CAD tiedosto, jossa on mallihuoneita varusteluetteloineen sekä kaikki varusteet. Käytä hyväksesi koko erikoisosaamisemme. Yrityksemme kehittää ja markkinoi tuotteita julkisten tilojen saniteettitiloihin sekä liikuntarajoitteisten wc- ja pesutiloihin. Uusien tuotteiden kehittäminen on tärkeää ja kehitystyömme pohjana onkin yhteistyö mm. laitosten, suunnittelijoiden ja vammaisjärjestöjen kanssa.

Yrityksellämme on sekä omaa valmistusta, että alihankintana teetettäviä tuotteita. Alihankkijamme valmistavat tuotteet omien malliemme mukaan. HANI-Tuote Oy on aikaansa seuraava yritys ja haluamme myös jatkossa palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

HANI-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu yritys. Käytössämme on näyttelyautoja ja edustajamme palvelevat ympäri Suomea. Ota osaamisemme käyttöösi. Helpotamme työtäsi kaikin tavoin.

Jos olet alan ammattilainen ja haluat perehtyä liikuntarajoitteistenkin tarpeet huomioon ottaviin ratkaisuihin, kutsu näyttelyauto vierailulle.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän