KONE C-sarja - hissiratkaisut toimisto- ja liikerakennuksiin

Päivämäärä: 20.5.2008

Oikean hissiratkaisun valinta ei voisi olla enää joustavampaa. Aloita tarkastelusi rakennuksesi käyttötarkoituksesta sekä ihmisvirtojen ohjaamisen asettamista vaatimuksista löytääksesi optimaalisen hissikapasiteetin.

C5 -katso kahdeksan vaihtoehtoa
C7 -katso kahdeksan vaihtoehtoa
C9 -katso kaksitoista vaihtoehtoa

Valitse sitten sisustusdesign, joka luo ainutlaatuisen tunnelman rakennukseesi – yllätyksellisen, modernin, tyylikkään vai omalaatuisen? Sinä päätät, miltä tulevaisuuden toimistoympäristö näyttää. Lopuksi voit lisätä vielä erityisvarusteita.

Nopea valinta. Nopeat hissit.

Hissin valinta ei ole ainoa asia, mikä on nopeaa. KONE C-sarjan hissit kulkevat jopa 4 metriä sekunnissa, jolloin ne ovat käyttökelpoisia myös 70 kerroksisiin rakennuksiin. Teknologiaratkaisuina on valittavina maailman johtava konehuoneeton hissiratkaisu KONE MonoSpace® sekä pienen konehuoneen hissiratkaisu KONE MiniSpace™. Erinomainen matkustusmukavuus ja luotettavuus perustuu vaihteettomaan KONE EcoDisc® -nostoteknologiaan, joka tuo sekä tilan- että energiansäästöä. Tuloksena saadaan enemmän arkkitehtoonista vapautta ja alemmat rakennuskustannukset. Muotia jokaiselle vuodenajalle

KONE FourSeasons™ on globaali designkonsepti, jonka avulla hisseihin on luotu omaleimaisia sisustuskokonaisuuksia vuodenaikojen mukaan vaihtuen. Tyylikäs ja harmoninen valikoima sisustuskokonaisuuksia sisältää hienostunutta designia, värejä, kuvioita ja tunnelmia. Niistä löydät jokaiseen arkkitehtuuriin sopivan ratkaisun. KONE C-sarjan design-kokoelmat ovat Silver Sound, Metallic Magic ja Color Cool, joista jokainen sisältää neljä erilaista variaatiota vuodenaikojen mukaan vaihtuen. Ajaton design kulkee käsi kädessä nykypäivän muotitrendien kanssa.

Yksinkertaistettu valintaprosessi. Joustava valikoima.

Voit valita valmiista kokonaisuuksistamme tai vaihtoehtoisesti voit koota yksilöllisen sisustusratkaisun KONE Mix & Match valikoimasta. Saat lähes rajattomasti yhdistelemisen mahdollisuuksia. KONE Executive on valintasi, kun haluat räätälöidä hissin tunnelman vastaamaan täysin toiveitasi käyttäen hississä esimerkiksi samoja materiaaleja kuin rakennuksesi aulatiloissa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän