Käsin siirrettävä betonimuotti seiniin ja anturoihin

Päivämäärä: 29.1.2008

PERI DOMINO on kevyt kasettimuottijärjestelmä, jossa painavimpienkin muottien asentaminen onnistuu vain kahdelta henkilöltä. Muottien rungot ovat terästä tai alumiinia, ja muottilevynä 18 mm filmivaneri. Järjestelmä soveltuu hyvin niin pientaloprojekteihin kuin suuriin teollisuuden kohteisiin. DOMINO muotit ovat helppokäyttöisiä seinien ja perustusten muottitöissä. Erityisesti 1.25 m korkeat muotit, joissa on lisäreiät sidontaa varten, ovat käytännöllisiä perustuksissa. DOMINO DLS reikävanne voi korvata alemman sidepultin ja DOMINO DAH yläsidetuki mahdollistaa muotin yläpuolisen sidonnan portaattomasti.

Muotteja löytyy neljää eri leveyttä 25 cm:stä 100 cm:iin, jotka kiinnitetään toisiinsa DRS-kiinnikeen avulla. Yksittäisen ison muotin korkeus on 2.50 m. Järjestelmä on betonipaineen suhteen suunniteltu siten, että muottien kestävyys täyttää hydrostaattisen paineen vaatimukset DIN 18202, taulukko 3, viiva 7 (teräsmuotit) mukaan. Korkeampiin valuihin, 60 kN/m² betonipaine on sallittu DIN 18202, taulukko 3, viiva 6 (teräsmuotit) mukaan.

Tutustu lisää DOMINOON ja muihin tuotteisiimme osoitteessa www.perisuomi.fi.

Referenssihankkeet Peri Suomi Ltd Oy

Matinkylän metrokeskus

Matinkylän metrokeskus

Uudisrakennus | Espoo | 140,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Espoo. ....

Clarion-hotelli, Helsinki

Clarion-hotelli, Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän