Suomen suosituimmat kattotiilet uuden nimen alla

Päivämäärä: 29.1.2008

Lafarge Roofing on nyt Monier! LAFARGE ROOFING OY muuttui 1.1.2008 alkaen MONIER ROOFING OY:ksi.

Kun katsot suomalaisten talojen kattoja, näet todennäköisesti kotimaisia Ormax betoni- tai mm Vittinge savikattotiiliä. Tähän asti nämä tiilet on Suomessa valmistanut ja toimittanut Lafarge Roofing, joka oli kansainvälisen rakennusmateriaali-konsernin Lafargen yksikkö. Nyt kattomateriaalien markkinajohtajalle luodaan maailmanlaajuisesti uusi tavaramerkki MONIER. Myös Suomessa meidät tunnetaan jatkossa Monier-nimellä. Nimimuutos ei vaikuta tuttuihin tuotemerkkeihimme. Suomen suosituimmat betonikattotiilet Ormax, Protector, Minster ja Natur pysyvät valikoimassamme. Myös savikattotiilemme Vittinge, Hollander, Nortegel ja uutuustiili Granatin myy nyt Monier. Meiltä saat myös kaikki täydelliseen tiilikattoon tarvittavat tarvikkeet aluskatteista kattoturvatuotteisiin.

Monier toimii 46 maassa. Sillä on yli 200 tuotantoyksikköä, ja liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa. Pohjoismaiden ja Baltian liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Ruotsi, Tanska, Norja, Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Yrityksellä on näissä maissa yli 500 työntekijää. Tällä toiminta-alueella Monierilla on kaksi savikattotiilitehdasta, viisi betonikattotiilitehdasta sekä kaksi tarviketehdasta. Nämä ovat tällä hetkellä Pohjoismaiden ja Baltian suurimpia kattomateriaalien toimittajia. Suomessa Monier Roofing Oy on markkinajohtaja tiilikattomarkkinoilla ja työllistää noin 50 henkilöä Espoon myyntikonttorissa ja Orimattilan betonitiilitehtaalla. Orimattilan tehtaalla valmistetamme Suomen suosituimmat, Ormax, kattotiilet.

Kevään aikana päivitämme markkinointimateriaalimme uuden nimen ja ilmeen mukaiseksi. Toimitamme näitä uusia esitteitä kansioasiakkaillemme. Otathan yhteyttä mikäli haluat uuden tuotekansiomme, esitteitämme tai jos sinulle tulee kysyttävää tuotteistamme.

MONIER ROOFING OY ~ katot@monier.com ~ www.monier.fi
Sinikalliontie 9 ~ 02630 Espoo ~ Puh. 09 2533 771 ~ Fax 09 2533 7310
Asiakaspalvelu: Puh. 09 2533 7200 ~ Fax 09 2533 7311 ~ Tekninen neuvonta: Puh. 09 2533 7202

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän