HR-Prof Extra -palonsuoja-aine

Päivämäärä: 25.9.2007

Laaja käyttöalue
Sisä- ja ulkokäyttöön
Ympäristöystävällinen

HR-Prof Extra on patentoitu puun palonsuoja-aine, joka tukahduttaa ja estää palon syttymistä ja palamista.

HR-Prof Extra on tarkoitettu puun ja puutuotteiden sekä kaikenlaisten punottujen ja kudottujen luonnontuotteiden (mm. tekstiilit, korit) palonsuojaksi sisä- ja ulkotiloissa.

Ominaisuudet

Aine on myrkytön ja vaaraton, täysin vesiliukoinen ja syvälle materiaaleihin imeytyvä neste. HRProf Extra on levitettäessä väritön, joka muuttuu / patinoituu ajan kuluessa ruskeahkoksi muodostaen samalla suojan UV-säteilyä vastaan. SBI-testissä on myönnetty mänty-, kuusi- ja koivupuutavaralle ainutlaatuinen paloluokitus Bs1d0 (B= tarvikkeet, joiden osallistuminen paloon hyvin rajoitettu, s1= savuntuotto erittäin vähäistä, d0= palavia pisaroita tai osia ei esiinny, Suomen rakentamismääräyskokoelma, rakennusten paloturvallisuus, määräykset ja ohjeet 2002). Käyttöohje

Käsittelyn voi suorittaa sivelemällä, ruiskuttamalla, upottamalla tai imeyttämällä. Käsitellyn pinnan voi maalata tai lakata. Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas liasta / pölystä. Tuotetta ei tule käyttää sellaisiin pintoihin, joita on aiemmin käsitelty maaleilla tai jollakin muulla kalvoa muodostavalla pinnoitteella tai vettä hylkivällä aineella. Koekäsittelyn avulla voidaan tarkastella saavutettua lopputulosta.

Menekki

0,25 ~ 0,30 l/m² käsittelytavasta ja käsiteltävästä materiaalista riippuen.

Lisätietoja tuotteesta ja asennuspalveluista:

Palokatkomiehet Oy
Porarinkatu 10A
02650 Espoo
p. +358 203 76543 f. +358 203 54322
www.palokatkomiehet.fi
info@palokatkomiehet.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän