Leikki on lasten työtä,

Päivämäärä: 26.6.2007

ja haluamme tarjota siihen parhaat mahdolliset puitteet. Puuhamiehen suositun leikkivälinemallistomme lisäksi löydät meiltä myös monipuoliset pihojen ja puistojen kalusteet: pöydät, penkit, huvimajat, pyörätelineet, pihavarusteet sekä ympäristötuotteet.

Puuhamiehen tuotteet on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Tuotteissamme käytettävät puuosat ovat kuultokäsiteltyä tai painekyllästettyä mäntyä käyttö-kohteesta riippuen. Kuultokäsittely suoritetaan Teknoksen kuultovärillä, perusosien värinä on kirsikka. Kestopuun käyttökohteissa noudatamme viranomaisten antamia ohjeita. Käyttämämme puunsuoja-aineet eivät sisällä arseenia eivätkä kromia. Puusta valmistamme esim. tolppaosat, vaakapuut, kattoelementit, huvimajojen kaideosat sekä pöydät ja penkit.

Polyeteeni on kestävää, lahoamatonta, läpivärjättyä ja UV-suojattua. Siksi polyeteeni soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin. Öljypohjaisena materiaalina se hylkii likaa ja esimerkiksi mahdollisten piirrosten poistaminen on helppoa. Polyeteeniä ei myöskään tarvitse maalata eikä huoltaa perinteisten materiaalien tapaan! Polyeteeni on turvallinen ja kierrätettävä materiaali. Lukuisien hyvien ominaisuuksiensa vuoksi se on erittäin monikäyttöinen, tikkuuntumaton materiaali ja on siksi lunastanut paikkansa useissa kohteissa, joissa ennen käytimme esim. vaneria. Polyeteenin käyttökohteita ovat mm. liukumäkien kaaret, erilaiset seinäelementit, leikkikatokset, hiekkalaatikot ja -pöydät sekä kiipeilykaaret. Levyn paksuus vaihtelee käyttökohteen asettamien vaatimusten mukaan.

Metalli- / teräsosat ovat kuumasinkittyjä, sinipassivoituja tai jauhemaalattuja riippuen niiden käyttökohteesta. Metalliosien erikoisvärit on mahdollista saada RAL-värikartan mukaan. Kiipeilytelineissä käytämme teräsvahvisteista köyttä ja keinujen ketjuosat ovat muovisuojattuja. Turvallisuus on tärkein laatutekijä leikkivälineissä. Korkealaatuiset valmistusmateriaalit, oikea asennus ja huolto luovat perustan turvallisuudelle. Tuotekohtaisten ja selkeiden asennusohjeiden avulla välineet on helppo koota ja asentaa. Turvallisuuden kannalta on ensisijaisen tärkeää, että tuotteet on oikein asennettu.

Toimitamme lähetysten mukana leikkikentän käyttöönottotarkastuslomakkeet, joiden avulla leikkipaikan turvallisuuden ja oikean asennuksen toteaminen helpottuvat. Säännöllinen huolto on oleellinen asia leikkikentän turvallisuuden kannalta. Tietyin väliajoin suoritettu huolto lisää myös leikkikentän käyttömukavuutta ja pidentää sen käyttöikää.

Varaosiemme saatavuus tarjoaa hyvät edellytykset ylläpitää leikkikenttien ja välineiden asianmukaista kuntoa vaivattomasti. Tarvittaessa on mahdollisuus saada asiakaskohtaista ja yksilöllistä asiantuntijan suunnitteluapua.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän