Toimivat wc- ja pesutilat syntyvät harkituista yksityiskohdista ja liikuntarajoitteisten tarpeiden ymmärtämisestä

Päivämäärä: 27.6.2007

Väestö ikääntyy ja tarvitsee erilaisia apuvälineitä selvitäkseen omatoimisesti mahdollisimman pitkään. Yrityksemme on keskittynyt julkisten tilojen saniteettitiloihin sekä liikuntarajoitteisten wc- ja pesutiloihin. Yhteistyö laitosten, suunnittelijoiden ja vammaisjärjestöjen kanssa on avainasemassa turvallisten ja käytännöllisten ratkaisujen kehittämisessä. Me autamme sinua toteuttamaan toimivat wc- ja pesutilat kaikille käyttäjille - myös liikuntarajoitteisille.

Olemme varustaneet käyttöönne näyttelyauton, jossa tuotteet ovat selkeästi esillä mm. kaksi mallikylpyhuonetta ja yleisesittelytilat. Kotisivuillamme on vapaasti ladattavissa CAD tiedosto,jossa on mallihuoneita varusteluetteloineen sekä kaikki varusteet. Käytä hyväksesi koko erikoisosaamisemme. Kotisivuiltamme löytyvät myös lujuustestiarvot tärkeimmille tuotteillemme.

Jos olet alan ammattilainen ja haluat perehtyä liikuntarajoitteistenkin tarpeet huomioon ottaviin ratkaisuihin, kutsu näyttelyauto vierailulle.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän