Raidevaihteiden lämmitysjärjestelmät Ruotsissa

Lumi, jää ja kylmyys tuottavat raideliikenteelle jatkuvia ongelmia talvisin. Tämän vuoksi Ruotsin liikennevirasto pyysi apua Ebecolta. Yhdessä ne käynnistivät Ebeco Industrin tähän asti suurimman hankkeen, jossa yli 800 raidevaihteeseen asennetaan lämmitysjärjestelmä talvea varten.

Liitetyt tuotteet: Teollisuuden lämmitysratkaisut

Teollisuuden lämmitysratkaisut

Kaikkea, turvallisen ja varman talven varalle. Kun talvi on tullut, monia paikkoja on pidettävä lämpiminä. Ebeco tarjoaa suuren joukon kekseliäitä ja helposti asennettavia lämmitysratkaisuja. Klikkaa kuvaa, niin saat lukea lisää siitä, miten tuotteemme pystyvät ratkaisemaan juuri sinun ongelmasi.

Lämpökaapeli koviin olosuhteisiin

Liikennevirasto otti yhteyttä Ebecoon, mistä alkoi Ebecon Industrin tähän asti suurin hanke. Oli sovittava monenlaisista teknisistä yksityiskohdista. Liikenneviraston kaikki tiukat vaatimukset oli täytettävä, jotta Ebecon El-Point-järjestelmä voitiin ottaa käyttöön. Liikennevirasto halusi muun muassa, että järjestelmä sulattaisi 40 cm lunta tunnissa ja toimisi jopa -25 asteen pakkasessa. Sen piti myös kestää kulutusta, joka aiheutuu vuosikausien raskaasta rautatieliikenteestä. Järjestelmä altistuisi kaiken todennäköisyyden mukaan jatkuvasti suolalle, öljylle, erilaisille pesuaineille ja lialle. Kun Ebecon ratkaisun todettiin täyttävän kaikki vaatimukset, alkoi varsinainen työ.

Pitkäaikainen yhteistyö

Ebecon ja liikenneviraston välinen yhteistyö jatkuu 10 vuoden ajan. Sinä aikana yli 800 raidevaihteeseen asennetaan lämmitysjärjestelmä. El-Point on täydellinen lämmitysratkaisu junavaihteisiin. Sen lämpökaapeli toimii tasaisesti, ja se on erittäin tehokas verrattuna muihin kohdelämmitysjärjestelmiin. Korkean lämpösäteilyasteen ja lämpöä eristävän peiteprofiilin ansiosta pystytään lämmittämään suuri osa kiskoista. Tuote toimii lämmityselementtinä ja sulattaa kertyneen lumen helposti jopa tukikiskojen ja liikkuvien kiskojen väliltä avoimessa tilassa.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Ebeco Oy

Kodin lämmitysratkaisut

Kodin lämmitysratkaisut

Kaikkea, lattialämmityksestä jäästä vapaisiin kattoihin Kaikkea, turvallis...


Lattialämmitys

Lattialämmitys

Mielestämme ihana lattialämmitys tulisi saada aikaan turvallisesti ja helpost...


Ulkona käytettävät lämmitysratkaisut

Ulkona käytettävät lämmitysratkaisut

Kaikkea, turvallisen ja varman talven varalle. Kun talvi on tullut, monia pai...


Rakentamisen lämmitysratkaisut

Rakentamisen lämmitysratkaisut

Kaikkea, turvallisen ja varman talven varalle. Kun talvi on tullut, monia pai...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Ebeco Oy

Renova

Renova

Göteborg

Renova on Länsi-Ruotsin johtava ympäristöyritys. Se toimii jätteenkäsittely- ...

Gardemoen

Gardemoen

Oslo

Norjan suurimman lentokentän Gardemoenin kautta kulkee Oslossa vuosittain yli...

Münchenin lentokenttä

Münchenin lentokenttä

Münich

Lentokentät ovat kuin hyvin öljyttyjä koneistoja, joilla on tiukat aikataulut...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän