Pikarullaovi

Pikarullaovi

Pikarullaovi

Tehokas toiminta tarkoittaa myös taloudellista toimintaa. Meidän pikarullaovet auttavat parantamaan logistiikan tuloksellisuutta. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Teollisuusrakennusten on täytettävä tiukan energiansäästön asettamat vaatimukset ja kaikkein odotusten mukaan vaatimukset vain tiukkenevat. Tutkimukset ovat osoittaneet, että pikarullaovet vaikuttavat merkittävästi teollisuusrakennuksessa käytettyyn energiamäärään. On tiedossa, että rakennuksen tai tilan sisälämpötila laskee äkkiä, jos ovi jää auki (minkä verran lämpötila laskee, riippuu lämpötilaeroista ja rakennuksen tyypistä). Mitä lyhemmän ajan ovi on avattuna, sen vähemmän sisälämpötila laskee. Oven nopea sulkeminen auttaa vähentämään myös vetoa ja ylläpitää siten miellyttävää sisäilmastoa ja vähentää sairauspäivien syntymistä.

Yhteystiedot

Liittyviä tuotteita

Automatiikka

Automatiikka

Ovien automatiikka


Agri järjestelmät

Agri järjestelmät

Agri järjestelmät, Agri suojakatos, Agri rullaverho, Agri rullaovi, Agri-ilma...


Heiluriovet

Heiluriovet

PVC heiluriovet ovat luottava ratkaisu teollisuusrakennuksissa, varastoissa j...


Kangasovet

Kangasovet

Kangasovet ovat täydellinen ratkaisu erityisen isojen oviaukkojen sulkemiseen...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän