Puucomp Premium - sisäverhouslevy

Puucomp Premium - sisäverhouslevy

Puucomp Premium - sisäverhouslevy

Sisäverhouksia, joissa vain mielikuvituksesi on rajana

Puucomp Premium sisäseinälevyt ja alakattolevyt ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi ja suunnitelmiesi mukaisiksi. Levyt sopivat erinomaisesti myös vaativiin julkisiin kohteisiin, joissa kaikkien yksityiskohtien tulee olla harkittuja, viimeisteltyjä ja vaadittujen standardien mukaisia. Olipa kyseessä lentokenttä, sairaala, toimisto tai muu julkinen kohde, huolehdimme siitä, että kohteeseen tehty suunnitelma herää eloon.

Sertifioitu sisäverhousratkaisu

Kaikki Puucomp-tuotteet valmistetaan Suomessa. Levyjen paloturvallisuutta on testattu eurooppalaisten standardien mukaisesti Eurofins Expert Servicen toimesta. Puucomp levyissä on markkinoiden korkein paloturva puuviilupintaisten sisäverhouslevyjen joukossa, ja tarvittaessa saat meiltä sisäverhousratkaisun, joka täyttää A2-s1,d0 paloluokan vaatimukset. Tuotteillamme on myös M1 päästöluokitus. Kaikilla käyttämillämme puuviiluilla on alkuperäsertifiointi.

Erinomainen äänieristys tilaan kuin tilaan

Puucomp Premium levyissä voidaan käyttää ydinmateriaalina erittäin kestävää ja hyvin ääntä eristävää kuitukipsiä. Tarpeesta riippuen ytimenä voidaan käyttää myös muita materiaaleja. Ydinmateriaali pinnoitetaan halutulla materiaalilla ja se voidaan rei'ittää akustisten ja visuaalisten vaatimusten mukaisesti. Lopuksi levy viimeistellään halutulla pintakäsittelyllä. Kaikki levyn valmistusvaiheet vaativa tarkkuutta ja osaavia ammattilaisia.

Akustiikkaperforoinnit

Toteutamme perforointeja toivomusten mukaan. Perforointimalleja on useita suurista ja näkyvistä rei'ityksistä huomaamattomaan nanoperforointiin. Mallien lisäksi voidaan toteuttaa myös täysin persoonallisia kuviointeja. Perforoinnit voidaan toteuttaa kaikkiin Puucomp-levyihin.

Puucomp - Premium wood experiences

Puun aito tunnelma puhuttelee aina. Tuo se tyylikkäästi osaksi rakennusten sisätiloja ja julkisivuja. Puucompin edistyneillä ja testatuilla ratkaisuilla sekä tasokkailla pintamateriaaleilla onnistut myös haastavissa julkisissa kohteissa. Sisäverhouslevymme tarjoavat huikeasti valinnanvaraa sekä markkinoiden korkeimmat paloluokat.

Puuviilut

Puuviilut

Tutustu puuviiluvalikoimaan!

Lue lisää

PUUCOMP PREMIUM VIILULEVY Paloturvaraportti A2-s1,d0
PUUCOMP PREMIUM VIILULEVY Paloturvaraportti B-s1.d0
PUUCOMP PREMIUM VIILULEVY M1-päästöluokitus
PUUCOMP Tekninen opas

PUUCOMP Tekninen opas

Lataa tekninen opas!

Lue lisää

Suunnittelupaketti

Suunnittelupaketti

Lataa suunnittelupaketti!

Lue lisää

Premium Wood Experiences

Liittyviä tuotteita

ArborLine rimaelementit

ArborLine rimaelementit

Rimoitukset helposti asennettavina moduuleina - ilmeestä tinkimättä


SURF-tuotteet

SURF-tuotteet

SURF-tuotteisiin kuuluvat Oy Puucomp Ab:n jälleenmyymät kansainväliset ja kot...


Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyjä myös omilla kuvioinneilla


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän