Puomit kaikkiin käyttökohteisiin Teknoinfralta

Puomit ovat monipuolisia liikenteenohjauslaitteita, joka toimivat tarvittaessa myös täysin automaattisesti. Puomi on nopea ja luotettava apulainen isojenkin liikennemäärien käsittelyssä. Teknoinfra asentaa puomeja vaihteleviin kohteisiin, kuten pysäköintitalot, taloyhtiöiden pysäköintialueet ja teollisuusalueet.

Siirrettävät puomit soveltuvat väliaikaisiin ohjaustarpeisiin. Puomilaitteisto on pienikokoinen, joten siirto paikasta toiseen on vaivatonta. Keveydestään huolimatta siirrettävä puomi on kestävä ratkaisu.

Puomissa on oma ohjausjärjestelmä, mikä mahdollistaa yksilölliset sovellukset monenlaisissa käyttökohteissa. Sen ohjaus voidaan yhdistää kiinteistön kulunvalvontaan, ja avaus on mahdollista kytkeä toimimaan myös Tekno GSM-ohjaimella.

Puomilaitteisto on pienikokoinen ja helppo sijoittaa, silti sen toimintavarma tekniikka ja vankka rakenne kestävät vilkkaankin liikenteen. Puomin materiaali on alumiiniprofiilia, ja konerunko on valmistettu jauhemaalatusta tai ruostumattomasta teräksestä. Puomeja on saatavana pituuksilla 3000 – 7000 mm.

Teknoinfra Oy:n tuotevalikoima sisältää Legi-kivikorit ja –aidat, Tekno- ja Legi-aidat ja –portit, Legiflor-pergolat, Tekno-panssariverkko- ja -muototeräsaidat, CE-hyväksytyt sarana-, liuku- ja –pyöröportit, Auditoria- ja Interkal-teleskooppikatsomot sekä Faserfix- ja Recyfix –pintavesien poistokourut.

Teknoinfra Oy on Antepel Oy:n tytäryhtiö ja kuuluu osana Antepel-konserniin.

Voit nyt seurata toimintaamme myös Facebookissa ja Instagramissa.