Yksi kiuas, monta saunomistapaa

Päivämäärä: 4.5.2017

Suomalainen saunavalmistaja Helo on laajentanut tuotemerkkiään tehdäkseen siitä merkittävän osan terveellistä, aktiivista ja liikunnallista elämäntapaa. BWT-tekniikkaa käyttävien kiukaiden valikoima tarjoaa useita saunomistapoja yhdellä ja samalla kiukaalla. Uuteen BWT-valikoimaan kuuluu kuusi yksityiskäyttöön tarkoitettua kiuasta ja kolme laitoskiuasta. Tämän ratkaisun tavoitteena on monipuolistaa saunamarkkinoita.

BWT-tekniikka on uusi termi saunamarkkinoilla. Se on lyhenne sanoista Bio Water Technique ja Helon omien insinöörien kehittämä. Helo ei ole luonut uutta ja monimutkaista teknistä ratkaisua, vaan energiatehokkaan tavan saunoa. BWT-tekniikka mahdollistaa saunomisen usealla eri tavalla.

BWT-ratkaisu perustuu aistikokemukseen, joka syntyy, kun saunaan lisätään tai sieltä poistetaan höyryä. Tähänastisissa ratkaisuissa on yleensä tarvittu erillisiä sähkökomponentteja, ulkoisia kuumavesikattiloita, vesiliitäntöjä ja niihin liittyvää teknistä huoltoa ja ylläpitoa. BWT-ratkaisun suorituskyky on yhtä hyvä kuin teknisesti monimutkaisemmissa kiukaissa, eikä myöskään käyttökokemuksesta tai yksikön tehosta ole tingitty. Kaikki tämä on pakattu pienikokoiseen ja integroituun säiliöön, joka tuottaa joko kuuman ja kuivan saunan, lempeät löylyt pienemmällä lämmöllä tai jopa turkkilaista kylpylää vastaavat kosteat löylyt. Kaikkia näitä saunomistapoja voi tehostaa käyttämällä kiukaassa erilaisia mineraaleja ja tuoksu-uutteita.

Helon näkökulmasta on tärkeintä tehdä BWT-kiukaista ensisijainen valinta niille kuluttajille, jotka etsivät muunneltavaa ratkaisua moneen eri makuun ja josta voi nauttia perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi BWT-kiukaat on suunnattu niille ihmisille, jotka haluavat saunomisella tehostaa fyysistä ja henkistä suorituskykyään.

Lue lisää osoitteessa www.helo.fi/bwt

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän