Winledin monipuoliset LED-valaisinratkaisut ulkotilojen valaistukseen

Päivämäärä: 10.10.2018

Ulkovalaistukseen panostaminen on Suomessa erityisen tärkeää, sillä täällä emme pääse nauttimaan auringosta kovin kauaa ennen kuin illat alkavat jälleen pimetä.

ULKOVALAISTUS KUNTOON WINLED-VALAISIMILLA!

CAJON & PILKE -PYLVÄSVALAISIMET

Cajon & Pilke ovat pihavalaisinten kruunaamattomia kuninkaita, jotka monikäyttöisyydellä, 40W tehollaan sekä ominaisuuksillaan karkottaa pimeyden ympäriltään tehokkaasti – oli se sitten käytössä pelikentän, pihatien tai vaikkapa leikkipuiston laidalla.

SATURNUS & JUPITER -HEITTIMET

Pitkällä käyttöiällä, korkeilla luokituksilla sekä erinomaisilla ominaisuuksilla varustetut Saturnus ja Jupiter -valaisimet ovat sekä sisä- että ulkotiloihin erinomaisesti soveltuvia teollisuusvalaisimia, jotka valaisevat tehokkaasti isompiakin alueita.

SEINÄ-, POLLARI- & MUUT ULKOVALAISIMET

Seinävalaisimilla korostetaan helposti seiniä, sisääntuloja ja kulkureittejä. Kyseisistä valaisimista on olemassa monia vaihtoehtoja erilaisilla valonjaoilla.

Pollarivalaisimilla valaistaan kulkureittejä, käytäviä ja polkuja, jolloin saadaan lisättyä pihan turvallisuutta. Näillä saadaan myös rajattua piha-alueen reunoja tai esimerkiksi merkattua pihatien reunat.

Sivuiltamme löydät lisää laadukkaita LED-heittimiä, jotka tarjoavat mallivaihtoehtoja niin asennustapansa, muotoilunsa, suunnattavuutensa kuin tehonsakin puolesta.

Lue lisää ulkovalaistuksesta

Tutustu ulkovalaisimiin ja muihin tuotteisiin

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän