Varmista viestien välittyminen

Päivämäärä: 21.10.2013

IP -pohjaiset turvaratkaisut mahdollistavat erilaisten turvajärjestelmien integroinnin teollisuusrakentamisessa. Yhteydenpidon työntekijöiden, työnjohdon ja valvomon välillä täytyy olla varmatoimista ja selkeästi kuuluvaa. Verkon yli tapahtuva valvonta, tilannekuvan luominen ja kahdensuuntainen kommunikointi avaavat turvajärjestelmien käytölle aivan uusia mahdollisuuksia.

Tuotevalikoimiimme kuuluvat mm. pika-, hätä-, portti- ja ovipuhelimet, PA -järjestelmät ja digitaaliset radiopuhelimet. Järjestelmät mahdollistavat verkon yli tapahtuvan kommunikoinnin kohteiden ja valvomon välillä, porttien ja ovien avaamisen. Voimme yhdistää valvontakuvan ja äänen uudella tavalla. Laitteet on suunniteltu kestämään rankkoja teollisuusolosuhteita.

Asiakkaamme toimivat pääsääntöisesti äärimmäisen haastavissa olosuhteissa. Teollisuuskohteisiin ja kiinteistöihin sopivien ratkaisujen lisäksi toimitamme turvaviestintälaitteita ja -järjestelmiä poliisille, puolustusvoimille, vankiloille, laivapäällystölle, tunneleihin ja kaivoksiin. Omia tuotemerkkejämme ovat mm. Stentofon ja Vingtor. Toimimme maailman suurimman radiopuhelinvalmistajan, Motorolan partnerina Suomessa.

Lisätietoja: info.finland@zenitel.com tai puh. 020 779 2270

Referenssihankkeet Zenitel Finland Oy

Svenska Teaternin saneeraus ja  laajennus

Svenska Teaternin saneeraus ja laajennus

Korjaus | Helsinki | 50,00 milj €

Svenska Teaternin peruskorjaus ei juuri katukuvassa näy. Sisällä on kuitenkin...

Pampalon kaivos

Pampalon kaivos

Uudisrakennus | Ilomantsi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa malmi- ja kaivannaisteol, paikkakun...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän