Värikkäät Vendor pyyheautomaatit

Päivämäärä: 20.11.2013

Vendor pyyheautomaatti on helppokäyttöinen, tyylikäs ja hygieeninen ratkaisu julkisiin wc-tiloihin. Käytetty pyyhe kelautuu takaisin annostelijaan, jolloin näkyvää roskaa ei synny. Annostelijassa on suuri täyttömäärä, ja taukoamaton järjestelmä mahdollistaa pyyhkeen välitäytön. Pyyhettä ei siis tarvitse pujottaa jokaisen täyttökerran yhteydessä uudelleen.

Muiden erinomaisten ominaisuuksien lisäksi pyyheautomaatti on mahdollista saada valkoisen värin lisäksi yli 300 RAL-värikartan värissä. Värien runsaus mahdollistaa joukosta erottuvien saniteettitilojen toteutuksen. Vendor pyyheautomaatit on mahdollista myös kustomoida esimerkiksi yrityksen tai urheiluseuran logolla. Erikoisvärisiä tai logolla kustomoituja annostelijoita voidaan käyttää esimerkiksi Museoviraston suojelukohteissa, mainostarkoituksessa tai vain luomaan wc-tiloja, jotka jäävät ihmisten mieleen.

Vendor hygieniatuotesarjaan kuuluu pyyheautomaatin lisäksi kaikki julkisissa wc-tiloissa tarvittavat annostelijat ja tarvikkeet, kuten saippua-annostelija, wc-paperiannostelija, naisten hygienia-astia, ilmanraikastin sekä wc-harja. Kaikki nämä hygieniatuotteet on saatavissa myös erikoisvärisinä.

Lisätietoja: Defisan Hygienia Oy, p. 09 872 4815

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän