Uutuusmallisto Logis

Päivämäärä: 31.10.2014

Uutuusmallisto Logis - hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia hanoja erityisesti projekteihin

Hansgrohe esitteli FinnBuild-messuilla 2014 uuden Logis-hanamalliston, joka erinomaisen muotoilunsa ansiosta sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Mallisto vakuuttaa lisäksi edullisuudellaan, helpolla asennuksella sekä ympäristöystävällisyydellään, sillä Logis-pesuallashanat kuluttavat vettä ainoastaan 5 litraa minuutissa.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Logis-mallisto on kehitetty yhteistyössä Phoenix Design -muotoilutiimin kanssa ja palkittu arvostetulla Reddot-muotoilupalkinnolla. Muotoilukonseptinsa ansiosta Logis-hanat sopivat täydellisesti moniin pesualtaisiin ja erilaisiin kylpyhuoneisiin. Esimerkiksi Logis 70 pesuallashanassa on kompaktista koostaan huolimatta hyvä ulottuvuus ja hyvin tilaa käsien pesuun.

Helppoutta urakointiin ja projekteihin

Logis-hanat on helppo ja nopea asentaa tyyppihyväksyttyjen PEX-kytkentäputkien ansiosta, mikä säästää aikaa erityisesti isoissa urakoissa. Malliston kaikissa pesuallashanoissa on vakiona EcoSmart-poresuutin, joka takaa vakiovirtaaman noin 5 l/min lähes paineesta riippumatta. Tämä tarkoittaa sitä, että ilman erillistä säätöä esimerkiksi kerrostalokohteen helpoimmasta ja vaikeimmasta vesikalusteesta saadaan sama virtaama. Urakoitsijan työ helpottuu ja nopeutuu, ja lisäksi asiakas saa tasaista virtaamaa ja turha ylipaineesta johtuva vedenjuoksutus jää historiaan.

Vettä ja energiaa säästävät ominaisuudet

Logis-pesuallashanojen EcoSmart-teknologian ansiosta veden virtaama on vain 5 l/min. Tämä ei kuitenkaan vaikuta käyttömukavuuteen, sillä poresuutin rikastaa vesisuihkun runsaalla määrällä ilmaa tehden vesipisaroista täyteläisiä ja ihoa hemmottelevia.

Logis 70 ja 100 -pesuallashanoja on saatavana myös uudella CoolStart-toiminnolla. Tämä teknologia kiinnostaa erityisesti niitä, jotka haluavat säästää kuumaa vettä ja energiaa. Hansgrohen CoolStart-hanoissa kahvan ollessa keskiasennossa hanasta virtaa ainoastaan kylmää vettä. Kun kahvaa käännetään vasemmalle, saadaan lämmintä vettä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuuma vesi ei enää virtaa turhaan putkistoon viilenemään.

Vettä ja energiaa säästävät ominaisuudet ovat mahdollistaneet sen, että Logis-hanat ovat saavuttaneet parhaan A-tason eurooppalaisessa vedenkäytön tehokkuutta mittaavassa WELL-luokituksessa (Water Efficiency Label).

Mallisto

Logis-hanoja on saatavilla erikorkuisina ja erilaisilla käyttökahvoilla moniin erilaisiin ratkaisuihin ja tyyleihin. Sarjaan kuuluvat mm. Logis 70 -pesuallashana Bidette-käsisuihkulla, Logis 210 -pesuallashana korkealla, 120 astetta kääntyvällä juoksuputkella, kaksiotepesuallashana sekä erilaisia amme- ja suihkuhanoja. Logis Classic -tuotteet sopivat klassisempaa tyyliä etsivälle. Kattavasta mallistosta löytyykin sopiva hana jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän