Uutuusmallisto Logis

Päivämäärä: 19.9.2014

Uutuusmallisto Logis - hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia hanoja jokaiseen kylpyhuoneeseen

Hansgrohe esittelee FinnBuild-messuilla 2014 uuden Logis -hanamalliston. Logis-hanojen moderni muotoilu tuo harmoniaa ja kodikkuutta kylpyhuoneeseen. Mallisto vakuuttaa lisäksi edullisuudellaan sekä ympäristöystävällisyydellään, sillä Logis-pesuallashanat kuluttavat vettä ainoastaan 5 litraa minuutissa.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Logis-mallisto on kehitetty yhteistyössä Phoenix Design -muotoilutiimin kanssa. Muotoilukonseptinsa ansiosta Logis-hanat sopivat täydellisesti moniin pesualtaisiin ja erilaisiin kylpyhuoneisiin.

Mallisto

Logis-hanoja on saatavilla erikorkuisina ja erilaisilla käyttökahvoilla moniin erilaisiin ratkaisuihin ja tyyleihin. Sarjaan kuuluvat mm. Logis 70 -pesuallashana Bidette-käsisuihkulla, Logis 210 -pesuallashana korkealla, 120 astetta kääntyvällä juoksuputkella, kaksiotepesuallashana sekä erilaisia amme- ja suihkuhanoja. Logis Classic -tuotteet sopivat klassisempaa tyyliä etsivälle. Kattavasta mallistosta löytyykin sopiva hana jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Vettä ja energiaa säästävät ominaisuudet

Kaikki Hansgrohen Logis-pesuallashanat on varustettu EcoSmart-teknologialla. Erityinen poresuutin rajoittaa veden virtaaman hanasta 5 litraan minuutissa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta käyttömukavuuteen, sillä poresuutin rikastaa vesisuihkun runsaalla määrällä ilmaa tehden vesipisaroista täyteläisiä ja ihoa hemmottelevia.

Logis 70 ja 100 -pesuallashanoja on saatavana myös uudella CoolStart-toiminnolla. Tämä teknologia kiinnostaa erityisesti niitä, jotka haluavat säästää kuumaa vettä ja energiaa. Hansgrohen CoolStart-hanoissa kahvan ollessa keskiasennossa hanasta virtaa ainoastaan kylmää vettä. Kun kahvaa käännetään vasemmalle, saadaan lämmintä vettä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuuma vesi ei enää virtaa turhaan putkistoon viilenemään.

Vettä ja energiaa säästävät ominaisuudet ovat mahdollistaneet sen, että Logis-hanat ovat saavuttaneet parhaan A-tason eurooppalaisessa vedenkäytön tehokkuutta mittaavassa WELL-luokituksessa (Water Efficiency Label).

Tervetuloa tutustumaan Logis-mallistoon FinnBuild 2014 -messuille osastollemme 7c49!

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän