Uutuus suurten kävijämäärien saniteettitiloihin

Päivämäärä: 13.10.2017

Suurten kävijämäärien saniteettitilojen suunnittelu kohdistaa suuria vaatimuksia hygieniajärjestelmiin. Suuret asiakasmäärät saattavat aiheuttaa ongelmia esimerkiksi ruuhkaisten lentokenttien tai stadionien tungokseen asti täysissä ja likaisissa saniteettitiloissa. Maailmanlaajuinen hygieniatuotemerkki Tork onkin kehittänyt uudentyyppisen Tork PeakServe® käsipyyhejärjestelmän, joka on suunniteltu erityisesti suurten kävijämäärien kohteisiin. Täyttöpakkaukset, kuten saippua ja paperi, loppuvat nopeasti. Siivoushenkilöstöllä on täysi työ seurata saniteettitiloja tai edes päästä niihin ruuhkaisimpina aikoina. Uuden tutkimuksen mukaan likaiset ja tungokseen asti täydet saniteettitilat ovat kävijöiden mielestä suurin ongelma suurten kävijämäärien kohteissa, kuten urheilustadioneilla. Maailmanlaajuinen hygieniatuotemerkki Tork onkin kehittänyt uudentyyppisen Tork PeakServe® käsipyyhejärjestelmän, joka on suunniteltu erityisesti suurten kävijämäärien kohteisiin.

Saatavana BIM-objekteina

Tork PeakServe® -annostelijoiden julkaiseminen BIM-objekteina alan suosituimmissa tiedostomuodoissa on tärkeä osa Tork-tuotetarjontaa. Annostelijoita on helppo käyttää projekteissa, kun niiden digitaaliset versiot mahdollistavat saniteettitilasuunnitelmien tarkastelun 3D-muodossa. Uusi Tork PeakServe® on saatavana mustana ja valkoisena ArchiCAD-, Revit-, SketchUp-, Vectorworks 2017- ja AutoCAD-ohjelmiin.

Linkki BIM-objekteihin>>

Tork PeakServe® pähkinänkuoressa

  • Annostelee yhden käsipyyhkeen kerrallaan keskeytyksettä.
  • Markkinoiden riittoisin – yhteen annostelijaan mahtuu 2 100 pyyhettä.
  • Annostelee pyyhkeen kolmessa sekunnissa – nopea verrattuna markkinoiden johtaviin kuivaimiin, joiden kuivausaika on vähintään 10 sekuntia.
  • Voidaan täyttää kaksi kertaa nopeammin ja lisäpyyhkeitä voidaan täyttää milloin tahansa.
  • Pyyhkeitä mahtuu kaksinkertainen määrä kuutiometriä kohti erittäin tiiviisti puristettujen nippujen ansiosta.

Tilaa PeakServe esite [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän