Uutuus! Elementary

Päivämäärä: 4.9.2017

MG Tre Trading on Lohjalla sijaitseva sisustustakkojen ja seinäpaneelien maahantuoja- ja tukkumyynti-yritys. Täydennämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme uusilla ja mielenkiintoisilla sisustustuotteilla.

Uuden Elementary tuotelinjan tärkeimmät ominaisuudet:
- Ei saumojen käsittelyä.
- Nopea ja helppo asennus.
- Elementit on mahdollista yhdistää keskenään muiden ELEMENTARY -sarjan mallien kanssa.
- Voidaan maalata ennen asennusta.
- Pieniki määrä riittää luomaan upea katseenvangitsijan!

Ennen kaikkea, 3D paneelit ovat uusi ilmiö sisustamisessa. Toisin kuin tapetit tai maalit, paneelit antavat tilalle lisää ulottuvuutta, luovat erikoista, syvää värileikkiä reliefipinnallaan ja asettuvat tilan keskipisteeksi.

3D-paneeleille on olemassa lukuisia sisustusratkaisuja: kokonaisen paneeliseinän verhoamisesta yksittäisten paneelielementtien käyttöön.

Olo- ja makuhuoneessa erikoiseksi sisustusratkaisuksi voi valita TV-alueen erottaminen kipsipaneeleilla. Kyseiseen sisustusratkaisuun sopivat hyvin design mallit, jotka jäljittevat aaltoja, vedenpintaa tai moderneja geometrisiä muotoja.

3D-paneeleilla pystyy myös hyvin korostamaan takka-alueen.

Sisustuksen täydentää ja viimeistele sähkö - ja biotakat. Tuotevalikoimastamme löytyy takkoja maailman johtavilta valmistajilta kuten Glen Dimplex ja GlammFire.

Kaikki tarjoamme tuotteet sopivat niin yksityiskotien kuin julkisten tilojenkin sisustamiseen.

Sisusta paremmin!

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän