• Uutta! Mullistava Icynene-vaahtoeristepalvelu

Uutta! Mullistava Icynene-vaahtoeristepalvelu

Icynene-vaahtoeriste on Kanadan kovissa ilmasto-olosuhteissa kehitetty, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa testattu innovatiivinen eristeratkaisu. Nyt taloudellinen, terveellinen ja ekologinen tapa eristää tulee uudistamaan alan käytännöt Suomessa.

Onpa kyseessä sitten uudisrakennus tai remonttikohde, Icynene-vaahtoeristeellä on ennennäkemättömät edut perinteisiin eristeisiin verrattuna. Vaahtoeriste ruiskutetaan kohteeseen, jossa se laajenee nestemäisestä tilastaan noin satakertaiseksi täyttäen kaikki mahdolliset raot ja taskut. Yksinkertaisesti, Icynene-vaahtoeriste yhdistää villan ja uretaanin parhaat puolet.

Icynene-vaahtoeristeiden asennuksesta vastaa Pro Hole Oy, joiden ammattilaisten toimesta asennus sujuu nopeasti ja tehokkaasti. 150 m²:n omakotilaton ullakon (n. 30 m³) eristäminen hoituu arviolta kahdessa päivässä.

Ilmoitamme Facebook-sivuillamme tuote-uutuuksista.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...