Uusia elementtisaunoja ja huoltopalvelu julkisiin tiloihin

Päivämäärä: 8.6.2017

Tylö on ollut julkisten saunatilojen ykkösvalinta jo vuosikymmenien ajan. Tylö- saunoja ja kiukaita voit nähdä hotelleissa, klubeilla, uimahalleissa ja urheilukeskuksissa. Tylö- tuotteet ovat suosittuja korkean käyttöasteen kohteissa erityisesti toimintavarmuuden, helppokäyttöisyyden sekä kestävyytensä ansiosta.

Uusi elementtisaunamallisto

Saunamallistomme on uudistunut Tylö Harmony- tuotesarjalla. Tyylikäs ja huoliteltu kokonaisuus rakentuu täydellisesti yhteensopivista elementeistä, joissa on näkymättömät saumat. Harmony- sarjan ilmanvaihto toimii “Tylö Standardilla” painovoimaisesti ja sähköasennusta varten seinän sisälle on rakennettu johdinputket kaapeleille. Tylö Harmonyn asentaminen on nopeaa ja helppoa, erikoisosaamista tai -työkaluja ei tarvita.

Tylö Harmony voidaan asentaa uusiin sekä saneerattaviin kohteisiin.

Tylö Harmony- elementtisaunan valitseminen

 1. Malli
  Vaihtoehdot Harmony-sarjan saunoille ovat kulmamalli ja vaakamalli. Vaakamallin voit valita lasiseinäkkeellä, etuosan kokolasilla tai ilman lasiseinäkettä.
 2. Koko
  Harmony- sarjan standardikoot ovat 1160 x 1160mm ja 2690 x 2436mm välillä. Voit tilata elementtisaunan myös erikoismitoilla.
 3. Materiaalit
  Sisustuksen materiaaleiksi on valittavissa kuusi, haapa ja lämpökäsitelty haapa. Ovi- ja lasiseinäkkeiden värivaihtoehdot ovat kirkas, pronssi, sekä huurrelasi.
 4. Soffit- valaistus
  Voit valita elementtisaunaan soffit-valaistuksen, joka asennetaan saunan ulkopuolelle. Soffit-valaistus luo kodikasta ja lämmintä tunnelmaa sekä antaa ripauksen lisää designia saunaasi.
 5. Varusteet
  Harmony-sisustus sisältää lauteet, selkänojan, lauteiden väliritilän, käsinojat ja sivupaneelit. Voit valita sisustuksen joko leveillä tai kapeilla paneeleilla.

Oman Tylö Harmony elementtisaunasi voit käydä suunnittelemassa täällä!

Tylö- huolto julkisiin tiloihin

Meiltä saat myös höyrysaunojen ja kiukaiden huoltopalvelun. Palveluun kuuluu laitteiden tarkastaminen, testaaminen sekä huoltovälien seuraaminen. Muistutamme asiakasta tarvittavista huolloista. Lisäksi tarvittaessa koulutamme henkilökunnan laitteiden käyttöön.

Huollamme myös kiukaita.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Referenssihankkeet Pointman Oy

Leppävaaran uimahalli

Leppävaaran uimahalli

Uudisrakennus | Espoo | 40,00 milj €

Leppävaaran alkuperäinen uimahalli on peruskorjattu, modernisoitu ja laajenne...

Kaisankoti Spa

Kaisankoti Spa

Hyvinvointikartano Kaisankoti Pohjois-Espoossa syntyi presidentinrouva Kaisa ...

Tanhuvaaran uimahalli

Tanhuvaaran uimahalli

Laajennus | Savonlinna | 5,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa uimahallit, kylpylät, paikkakunnalla Sa...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän