• Uusi mullistava ilman liimaa asennettava lattiapäällyste Altrolta
  • Uusi mullistava ilman liimaa asennettava lattiapäällyste Altrolta

Uusi mullistava ilman liimaa asennettava lattiapäällyste Altrolta

Altro Cantata on patentoitu M1-luokiteltu ftalaattivapaa irtoasennettava muovimatto kovan kulutuksen alueille.

Matto kiinnitetään sen mukana toimitettavalla erikoismattoteipillä. Altro Cantatan asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, uusi lattia saadaan heti käyttöön ilman odotusaikoja ja liiman aiheuttamia mahdollisia hajuhaittoja.

Liimattomuuden ansiosta matto voidaan tarvittaessa asentaa uudelleen toiseen käyttökohteeseen ja se on 100 % kierrätettävissä, koska käytetyn maton pohjaan ei jää liimaa eikä tasoitteita.

Liimattoman asennuksen ja maton pohjarakenteen ansiosta lattiarakenne jää hengittäväksi ja poistaa kosteiden alustojen aiheuttamat sisäilmaongelmariskit (alustan max. kosteus RH 97%).  Tuote voidaan tarvittaessa asentaa myös useimpien olemassa olevien lattiapäällysteiden päälle.

Tuotteen tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. sisääntuloaulat, käytävät, ruokalat, luokkahuoneet ym. tilat, joiden lattiapäällysteen tulee olla kovaa kulutusta kestävä, liukastumista estävä ja helppohoitoinen.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...