Uusi ilmankäsittelykonesarja Exhaustolta

Päivämäärä: 21.9.2018

Laaja konevalikoima Exhaustolta ja tässä vain muutama esimerkki:

VEX300T on erittäin pienikokoinen VEX-kone, jossa ilma­liitännät ovat yläosassa. Siksi tilaa säästyy, koska kaikki kanavat on yhdistetty ylä- tai etuosaan sekä lämmitys- ja jäähdytyspatterit on integroitu.

Koneet voidaan kuljettaa normaalista oviaukosta (900 mm). Lisäksi kaikki koneet ovat saatavana SPLIT-versiona.

Kone on suunniteltu helpoksi huoltaa ja pitää kunnossa. Kaikki huolto- ja kunnossapitotyöt tehdään VEX300T-laitteen etuluukun kautta.

Kun energiankulutus on vähäinen ja lämpötilahyötysuhde suuri (jopa 94 %), rahaa säästyy eikä ympäristöä kuormiteta.

VEX300

VEX300-sarjaan kuuluu lähes 20 pienikokoista konetta, joissa on vastavirtalämmönsiirrin ja ilmavirta jopa 9 200 m3/h. Kaikki koneet*) voidaan kuljettaa normaalikokoisesta oviaukosta (900 mm), joten ne soveltuvat erittäin hyvin käyttökohteisiin, joissa tilaa ja käsiksi pääsy mahdollisuuksia on vain rajoitetusti ja joissa jokainen neliömetri on käytettävä hyödyksi.

Vaakasuuntaisten koneiden lisäksi valikoimamme sisältää myös kattoon tai sen alle asennettavia koneita.

VEX100CF

VEX100CF-sarja on oikea valinta, kun pieni koko halutaan yhdistää monikäyttöisyyteen. VEX100CF sisältää vastavirtaläm­mönsiirtimen. Suurin ilmamäärä on 8 120 m3/h.

Monipuolisten liitäntöjen ansiosta käytettävissä on sekä vaaka- että pystysuuntainen versio. VEX100CF voidaan mukauttaa asennuspaikkaansa.


Olemme Finnbuild messuilla 10.-12.10.2018 - Tervetuloa osastollemme 7C170!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän