Uusi helppokäyttöinen BIM-työkalu Parocilta

Päivämäärä: 20.9.2022

Parocin uusi, ThorbiQin kehittämä BIM-työkalu helpottaa sopivan eristeratkaisun valintaa tuoden tuotekohtaiset tiedot nopeasti ja luotettavasti käyttäjän ulottuville. Helppokäyttöinen työkalu auttaa suunnittelijoita ja rakentajia löytämään Parocin tuotteiden ajantasaiset tuotetiedot tarkasti ja nopeasti.

Laajalle käyttäjäkunnalle suunnattu uusi työkalu on kätevä lisä Parocin olemassa olevien ratkaisujen rinnalle. Siitä hyötyvät erityisesti suunnittelijat ja rakentajat, jotka tarvitsevat tarkkaa, ajan tasalla olevaa dataa käyttämistään tuotteista.

Uusi työkalu on käytännössä tuotevalitsin, jolla on mahdollista etsiä sopiva tuote tuoteominaisuuksien tai rakenneratkaisujen kautta. Suunnittelija voi siirtää valitsemansa tuotetiedon suoraan käyttämäänsä BIM-suunnitteluohjelmaan (Revit-, ArchiCad- tai IFC-formaatissa) tai rakentaja voi linkittää tuotteen dokumentaation esimerkiksi mallin tarkasteluohjelmaan. Dokumentit ovat luonnollisesti myös ladattavissa ja tallennettavissa.

”BIM-työkalu yhdessä Parocin eristetuotteiden kanssa palvelee laadukasta, turvallista rakentamista – käyttäjäystävällisesti. Digitaalisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti ja haluamme olla omalta osaltamme mukana kehittämässä ratkaisuja, jotka helpottavat datan löytämistä ja käyttöä”, toteaa kehityspäällikkö Juha Laihonen Parocilta.

Referenssihankkeet Paroc Oy Ab

Olympiastadionin uudistaminen Helsingissä

Olympiastadionin uudistaminen Helsingissä

Ulkp. korjaus | Helsink | 262 milj. €

Vuonna 1938 rakennetun Olympiastadionin peruskorjaus ja uudistaminen. Kokon...

Kupittaan jäähalli

Kupittaan jäähalli

Turku

Turussa sijaitsevassa Kupittaan jääurheilukeskuksessa on kaksi jäähallia, j...

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Uudisrakennus | Jyväskylä | 411,2 milj. €

Keski-Suomen uusi keskussairaala, Sairaala Nova, valmistuu syksyllä 2020. Nov...

Metropolian Myllypuron kampus

Metropolian Myllypuron kampus

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Koko Metropolia Ammattikorkeakoulun toimintaa koskeva kampusuudistus on käynn...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän