Uudistunut Amtico Signature

Päivämäärä: 10.8.2016

Uudistunut Amtico Signature – vinyylilattioiden huippudesignia

Kolmen vuoden kehitystyön tuloksena Amtico on julkaissut uudistetun version Signature-huippumallistosta. Huolellisesti ja harkiten koottuna sarja vastaa vaihtuviin sisustustrendeihin, 30 uutta kuosia täydentävät kaikkiaan 163 kuosin vahvaa kokoelmaa puu-, kivi- ja abstrakteja pintoja.

Uuteen kokoelmaan Amticon huippusuunnittelijoiden tiimi on ammentanut innoituksensa ympäri maailmaa luodakseen uusia kokonaisuuksia, jotka keskittyvät sävyihin ja pintastruktuureihin jotka muuttavat käsityksemme LVT-lattioista. Umbran ja Chromen kaltaiset innovatiiviset kuosit sekä Wood- ja Stone-sarjojen uudet, vahvat ja näyttävät kuosit tekevät Signaturesta malliston, joka sekä inspiroi että innostaa.

Signature designlattia on Amticon lippulaiva 2,5 mm:n kokonaispaksuudellaan ja 1,0 mm:n kulutuskerroksella. Tämä tyylin ja toimivuuden yhdistelmä tekee Signaturesta erittäin monipuolisen ja muuntautumiskykyisen malliston, jostä löytyy ratkaisu hyvin laajalle sektorille: terveydenhuollosta koulujen maailmaan ja kaupan alalta aina majoitus- ja ravitsemisalan tarpeisiin asti.

Emme julkaisseet vain upeita, uusia tuotteita, vaan loimme myös kokonaan uuden malliston erilaisia ladontakuvioita: Designer's Choice. Designer's Choice muodostuu 84 Amticon design teamin luomasta kauniista yhdistelmästä. 14 eri kuosia sisältävien, ennalta mietittyjen yhdistelmien ansioista upeiden lattioiden suunnittelu on helppoa.

Luodaksemme ainutlaatuista ja hienostunutta tasapainoa uusiin kuoseihin, olemme kokeilleet eri tuotteita, värejä, asettelua ja eri mittasuhteita. Kuosit ovat ennalta tarkkaan määriteltyjä ja työstetty valmiiksi suoraan käyttöön. Joka kuosi on helppo tunnistaa omasta, uniikista koodistaan.

Amtico Room Visualiser on työkalu suunnittelun tueksi! Luo oma kuviointi lattiaan ja tutustu Amtico Signature -malliston mahdollisuuksiin. Kaikki 84 Designer's Choice -ladontakuviota löytyvät sieltä, tutustu ja kokeile niitä eri ympäristöissä. Room Visualiser löytyy osoitteesta amtico.com.

RTV-Yhtymä Oy, Kohdelattiat
www.rtv.fi / kohdelattiat@rtv.fi / Puh. (019) 7421

Referenssihankkeet RTV-Yhtymä Oy

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

Kauppakeskus Puuvilla

Kauppakeskus Puuvilla

Uudisrakennus | Pori

Porin historialliseen puuvillateollisuuskortteliin avattu Kauppakeskus Puuv...

Tiernan koulu, Leinonpuisto

Tiernan koulu, Leinonpuisto

Laajennus | Oulu | 8,5 milj. €

Esteettömyys rakentamisen lähtökohtana Tiernan koulussa. Uudessa koulussa on ...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän