Uudistuneet premium tason muovimatot Altrolta

Päivämäärä: 29.4.2021

Trendit ja tarpeet muuttuvat. On tärkeää että pinnat sekä lattioissa sekä seinissä ovat käyttäjäystävälliset, hyvännäköiset ja laadukkaat. Altro on lisännyt Altro Operetta, Altro Orchestra sekä Altro Serenaden mallistoihin luonnon sävyjä ja kuvioita jotka joilla saadaan luotua mattojen, kivien ja laattojen visuaalisuus - ilman niihin liittyviä hygieniahaasteita.

Altro Operetta - Design edellä suunniteltu lattianpäällyste

Altro Operetta on heijastamaton ftalaattivapaa M1-luokiteltu Altro Easyclean™ –käsitelty kerroksellinen muovimatto.

Kestävä vaihtoehto paljon käytettyihin tiloihin, kuten sisääntulot, potilastilojen / oppilaitosten käytävät, vähittäiskauppa. Lukuisia luonnonmukaisia sävyjä ja viisi pintamallia sekä puukuvioiset vaihtoehdot. Altro Operetta- tuotteen pinnan kohokuvio on aikaisempia maltillisempi, mikä helpottaa puhtaanapitoa.

Altro Orchestra

Altro Orchestra on heijastamaton ftalaattivapaa M1-luokiteltu ääntävaimentava Altro Easyclean™ –käsitelty kerroksellinen muovimatto.

15 dB:n äänenvaimennus ja mukavuus jalan alla, laaja luonnonmukaisten värien valikoima, viisi pintamallia sekä puukuvioiset vaihtoehdot. Koska lattiamateriaali kestää hyvin kulutusta eikä siihen jää painaumia, se sopii erinomaisesti käytäviin, luokkahuoneisiin, asumistiloihin, potilas- /asukashuoneisiin, ruokailutiloihin, vähittäiskauppaan ja vapaa-ajantiloihin. 

Täysin vapaaseen suunnitteluun on kehitetty Altro Orchestra Custom. Suunnittelija voi valita minkä tahansa Altro-mallin tai tuottaa juuri omanlaisensa.

Altro Serenade

Altro SerenadeTM, Altro Easyclean™ -käsitelty, likaa hylkivä askelääntä vaimentava heterogeeninen muovimatto.

Altro Serenade mallistossa on tyylikkäitä tuotteita, joissa on 19 dB:n äänenvaimennus ja jotka ovat miellyttäviä jalan alla. Soveltuu erityisesti tiloihin, joissa äänien kulku kerroksien välillä halutaan estää, kuten päiväkodeissa, hotellihuoneissa, toimistoissa, hoivakodeissa. Saatavilla useita luonnonmukaisia sävyjä ja viisi pintamallia sekä puukuvioiset vaihtoehdot. Altro Serenaden pintakuviota on madallettu, mikä tekee puhtaanapidosta helpompaa vähentämättä lattian teknistä toimivuutta.
 

Referenssihankkeet RTV-Yhtymä Oy

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

Kauppakeskus Puuvilla

Kauppakeskus Puuvilla

Uudisrakennus | Pori

Porin historialliseen puuvillateollisuuskortteliin avattu Kauppakeskus Puuv...

Tiernan koulu, Leinonpuisto

Tiernan koulu, Leinonpuisto

Laajennus | Oulu | 8,5 milj. €

Esteettömyys rakentamisen lähtökohtana Tiernan koulussa. Uudessa koulussa on ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän