Ulkovalaistuksen tarve kasvaa syksyn myötä

Päivämäärä: 13.9.2021

Syksyn pimeät illat ovat täällä ja ulkovalaistus alkaa olemaan tarpeellista.

Ulkovalaistuksessa on tärkeää riittävä valomäärä kulkureiteille, portaille tai sisäänkäynneille - unohtamatta, että hyvin toteutettu valaistus tekee kohteen julkisivusta tai alueesta näyttävämmän.​

Hydra-valaisimet kohentavat julkisivua

Kun valoa on riittävästi halutuissa paikoissa, eikä se aiheuta häikäisyjä, on valaistus onnistunut. Yleisesti julkisivuilla ja terasseilla nähdään seinävalaisimia ja pollareita, joilla saadaan luotua kauniita epäsuoria valaistuksia.

Suunnattava valokeila sekä mahdollisuus pinta- ja läpijohdotukseen, yhdessä modernin, neliskanttisen muotoilun kanssa tekevät Hydra-valaisimista upean lisän koristamaan niin ulko- kuin sisäseiniäkin. Valaisimen valokeila on itse säädettävissä valaisimen sisällä olevia heijastuspintoja kääntämällä.

Upea valaistus terassille valonauhoilla!

LED-valonauhat tarjoavat upeita valaistusratkaisuja terassille. Valonauhaa voidaan muun muassa upottaa suoraan terassin lautoihin tai palkkeihin, jonka lisäksi myös asennukset kattoon, kaiteisiin ja askelmiin ovat hyviä asennusvaihtoehtoja.

Valaistusratkaisuksi kattoon ja palkkeihin soveltuu esimerkiksi Valonauha 12,0W/m, jotka riittävät mainiosti terassin valaisemiseen.

Valonauha 4,8W/m on hyvä ratkaisu askelmiin ja portaisiin, jolloin saadaan luotua yksityiskohtia sekä turvallisuutta.

Asymmetrisellä valaisukulmalla varustetut aluevalaisimet

Tehokkaat ja monikäyttöiset Cajon 40W G2  ja Pilke 40W G2 -valaisimet tekevät niistä erinomaisen vaihtoehdon ulkovalaistukseen, pihakentille tai vaikkapa leikkipuiston laidalle.

140° / asymmetrinen 160x50° valaisukulma - 140° on ympäriinsä valaiseva, joka sopii aluevalaistukseen ja asymmetrinen 160x50° esim. pihateille tai leikkipuistojen/paikkojen reunoille.

​Kokosimme myös Winledin suosittujen valaisimien suositellut asennuskorkeus-tiedot yhteen helposti selattavaan muotoon. Esitteestä löytyy niin tolppa- kuin myös teollisuusvalaisimiemme suositellut asennuskorkeudet ja tietoa, miten ne antavat valoa eri korkeuksista.​

Lataa tästä!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän