Ulkoporealtaat

Päivämäärä: 29.3.2017

Yksilöllisyyttä JetPak-tekniikalla

Vain Villeroy & Boch –ulkoporealtaissa on irrotettavat JetPak-selkäosat. Niiden ansiosta nautit haluamastasi vesihieronnasta omalla mielipaikallasi. JetPak-selkäosan vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Ne voidaan irrottaa ja kiinnittää jopa silloin, kun poreallas on käytössä.

Valikoimassa on yhteensä 16 erilaista JetPak-selkäosaa. Jokaisessa allasmallissa on vakioselkäosat, mutta niitä voi halutessaan hankkia lisää tarpeen mukaan.

Harrastatko aktiiviliikuntaa vai haetko vain täydellistä rentoutumista kiireen keskellä? JetPak mahdollistaa aina parhaan tavan palautua arjen rasituksista. Valitset vain Kulloinkin itsellesi parhaiten sopivan selkäosan ja asetat sen haluamallesi paikalle.

Mietityt yksityiskohdat, laadukas toteutus

LED-valaistus, äänentoistojärjestelmä ja vesiputous-suuttimet ovat muutamia ulkoporealtaan käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Tärkein ominaisuus on kuitenkin varmuus siitä, että altaasi kestää käyttöä ja aikaa.

Villeroy & Boch –ulkoporealtaissa on vesiputkistoa n. 90% vähemmän, kuin tavallisissa altaissa. Tämä auttaa vähentämään energiahukkaa ja parantaa hierontasuutinten tehoa. Sitä tehoa, josta sinä haluat nauttia.

Voit myös tutustua Villeroy & Boch -mallistoon jälleenmyyjäsi luona.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän